mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من یک منو دارم. می خوام فقط روی منو کلیک شد به صفحه ای برم که هیچ مطلبی نداره.وسط صفحه دو تا ماژول هست.چپ و راست صفحه هم دو تا ماژول . چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 از مدیریت ماژول هاتون، نمایش ماژول ها رو برای این لینک منویی که ساختین غیر فعال کنید. یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز سوال من رو اشتباه متوجه شدید من یک لینک دارم.می خوام وقتی روی لینکم کلیک شد به صفحه ای برم که article یا همون مطلب نداره.یعنی صفحه مطلب نداره.صفحه فقط ماژول داشته باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام برای اینکه منظورتون رو درست متوجه بشیم بهتر دموی انلاین بگذارید یا اینکه عکس بگیرید و بگذارید و روش توضیح بدین چیزی که من متوجه شدم نیاز به کمی کدنویسی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطفا قبل از ایجاد تاپیک در انجمن جستجو کنید . در این مورد قبلا در انجمن بحث شده است بفرمایید اینم لینک تاپیک ایجاد صفحات بدون مطلب موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر