mercol30 14 ارسال شده در اسفند 90 کامپوننت Event Mail دوستان من کامل نمی دونم چه کارست ولی همانقدر که می دانم برایتان می نویسم و اگر کسی می داند کاملترش را توضیح دهد . این کامپوننت با کامپونت های DT Register, Community Builder and the Acajoom or JNews eNewsletter mailing system خیلی خوب ادغام می شود . این کامپوننت لیست کاربرانتان را پیدا کرده و به شما اجازه می دهد در لیست کاربرانتان به جستجو بپردازید و آنها را فیتلر کرده و از آ«ها خروجی مورد نظر را بگیرید . دارای قابلیت جستجو شگفت انگیز است. کاربران غیر فنی می توانند قیلطر کاربران لیست، ایجاد و جستجوی آنها فقط حق مجموعه ای از اعضای سایت بر اساس موقعیت، جمعیت، منافع، و غیره ایجاد لیست های پستی هدف قرار داده به سرعت و بدون زحمت است. و توضیحات زیادی داشت که من بیسواد نتونستم بترجمه ام ..... راستی دوستان این کامپوننت تجاری هست و به نظر خیلی مورد نیاز .... من جدید سعی می کنم که برای طراحی سایت خودم که بسیار مهم هست از افزونه های تجاری بیشتر استفاده کنم .... به هر حال بگردید ممکن هست نمونه رایگان آن باشد ( یک افزونه دیگر با همین کارایی ) صفحه کاپوننت دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر