majid_r 0 ارسال شده در اسفند 90 یه ایرادی داشت acesef کامپونت رو حذف کردم و دوباره نصب کردم حالا تقریبا نصف لینکهای سایت خطا 404 میده در حالی که مطلبش موجوده تو سایت چیکار میشه کرد؟ الان حدود دو هزار تا لینک سایتمون خطا 404 میده و حدود دوازده هزار تا لینک قرمز در حالی که قبلا اینطوری نبود خواهشا راهنمایی کنید خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 تنظیماتش رو قبلا تغییر نداده بودین؟ چون با نصب مجدد تنظیماتش به حالت پیشفرض برمیگرده! یکی از آدرس های قبلیتون رو که ارور 404 میده رو به عنوان نمونه انتخاب کنید و ببینید لینک جدیدی که با نصب مجدد افزونه برای دیدنش لازمه چیه؟ بعد بررسی کنین که این تفاوت رو چی ناشی میشه؟ یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید 1. افزونه رو بطور کامل حذف کنید 2. فایل htaccess فعلی در هاست رو یک کپی ازش بگیرید و داشته باشید و بعد این فایل رو حذف کنید 3. فایل htaccess.txt را تغییر نام دهید به .htaccess (اگر فایل htaccess.txt رو در هاست در دایرکتوری که پوشه ها و فایلهای جوملا هست نداشتید فایل htaccess.txt رو از بسته جوملا بردارید و به هاست منتقل کنید و همانطور که عرض کردم تغییر نامش دهید) 4. . در مدیریت از قسمت ابزارها نیز این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر