arashshiler 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من در حالت افلاین با نرم افزارUSBWebserver v8 دارم روی سایتم کار میکنم :s اما بعضی از افزونه ها رو که نصب میکنم کار نمیکنه البته مطمعن هستم افزونه ها درست هستند چون همه از همین سایت هستند حالا من میخام بدونم این که افزونه کار نمیکنه دلیلش انلاین نبوده منه یا اینکه من اشتباه نصب میکنم ؟ یه مثال افزونه ای که اخرین اخبار رو اسکرول میکنه امتحان میکردم کار نمیکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام شاید بدلیل تداخل جی کوئری هست که درست کار نمی کنه افزونه هایی که از جاوا استفاده می کنن رو غیرفعال کنید ببینید باز هم مشکل دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام شاید بدلیل تداخل جی کوئری هست که درست کار نمی کنه افزونه هایی که از جاوا استفاده می کنن رو غیرفعال کنید ببینید باز هم مشکل دارید با همه افزونه ها مشکل ندارم فقط بعضی هاشون اینجوری میشن در حقیقت به جای اینکه کاری صورت بگیره و افزونه کار بکنه چند خط انگلیسی نوشته میشه تا پایین صفحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 خب اگه ارور میده شما متن ارور بذار اینجا دقیقا چه افزونه هایی مشکل دارن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اسفند 90 خب اگه ارور میده شما متن ارور بذار اینجا دقیقا چه افزونه هایی مشکل دارن؟ ببخشید دیر شد یکیش این ماژول هستش ماژول نمایش فهرست مقالات با عکسها. یکی هم ماژول ماژول سیستم تبلیغ گوگل هستش که اصلا هیچی نمیاد و اینکه اصلا نمیدونم واسه چی خوبه اینم اگه میشه توضیح بدین ببخشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در اسفند 90 چند تا کار رو انجام بده اگه لوکال هاست های دیگه ای رو ی سیستمت قبلا نصب کردی اول همشون رو حذف کن مثل ومپ یا ایسی پی اچ پی و غیره بعد ورزن جدید USBWebserver که 8.5 هست رو دانلود کن و یه تستی بکن اگر بازم مشکل داشت یا احتمالا از تداخل افزونه هاست یا ایراد اپراتوری داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر