masi_b 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام روی یه سایت ویدئو گذاشتم MP4 ، حجمشم مشکلی نداره البته خودم MP4 کردم . حالا تصویرشو نشون نمیده فقط صداش میاد!!!!!!! لطفا راهنماییم کنید عجله دارم شدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام شاید مشکل کدک داره یعنی تو هنگام تبدیل فرمت اینجوری شده شما با چه نرم افزاری فایل ویدئو رو تبدیل کردی؟ در ضمن دموی انلاین هم بذار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. فایل مذکور روی کامپیوتر شما مشکلی ندارد؟ من خودم با این کامپوننت کار کردم و کار کردن باهاش خیلی سخته. پیشنهاد می شود از jplayer استفاده کنید. من باهاش بهتر نتیجه گرفتم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atefekhanoom 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام منم دقیقا هر نوع فایلی که گذاشتم فقط صدا داره و نمایش نمیده کار کردن باهاش سخت نیست من خوشم اومده ازین کامپوننت....اگه میشه راهنمایی کنید..من روی لوکال کار میکنم آنلاین نمیتونم نشون بدم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من با این افزونه کار نکردم ولی میتونه برا این باشه که رو لوکال دارید باهاش کار می کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام اونطور که من در دموی افزونه دیدم ، این افزونه از فلش استفاده میکنه ممکنه یکی از دلایل عدم نمایش تصویر عدم نصب فلش پلیر روی سیستمتون در لوکال یا استفاده از ورژنهای خیلی پایین باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر