ahoora2007 0 ارسال شده در اسفند 90 sfandit با درود هنوز این مشکل بنده حل نشده است از xammp و wamp استفاده می کنم جوملا 1.7 2.5 و 2.5.1 فارسی و هر ورژن دیگر متآسفانه این مشکل وجود دارد از ویندوز 7 64bit استفاده می کنم حتی یک بار ویندوز هم عوض کردم ولی حل نشده ایراد به اینصورت است هنگامی که جوملا را در لوکال اجرا می کنم تمامی صفحات مخلوطی از صفحات جوملا و کدهای زیر می باشد : Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\Joomla 1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\Joomla 1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 394 Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\Joomla 1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\Joomla 1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 در صورتی که از جوملا اصلی ترجمه نشده استفاده می کنم این مشکل وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوستان عزیز ، قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید . در این مورد قبلا در انجمن بحث شده بفرمایید اینم لینک تاپیک http://forum.joomina.ir/thread-6008.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 sfandit با درود هنوز این مشکل بنده حل نشده است از xammp و wamp استفاده می کنم جوملا 1.7 2.5 و 2.5.1 فارسی و هر ورژن دیگر متآسفانه این مشکل وجود دارد از ویندوز 7 64bit استفاده می کنم حتی یک بار ویندوز هم عوض کردم ولی حل نشده ایراد به اینصورت است هنگامی که جوملا را در لوکال اجرا می کنم تمامی صفحات مخلوطی از صفحات جوملا و کدهای زیر می باشد : Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\Joomla 1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\Joomla 1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 394 Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\Joomla 1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 Strict Standards: Accessing static property JCache::$_handler as non static in C:\xampp\htdocs\Joomla 1.7\libraries\joomla\cache\cache.php on line 396 در صورتی که از جوملا اصلی ترجمه نشده استفاده می کنم این مشکل وجود ندارد شما احتمالا زمپ را به طور صحیح و کامل پیکره بندی نکرده اید و هنوز برخی سرویس ها در این برنامه پیکره بندی یا راه اندازی نشده اند بنده مدت ها پیش چنین مشکلی داشتم که به همین روش آن را مرتفع نمودم شاد باشید ... آزاد و سرفراز ایران... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر