vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 خسته نباشید من ماژول نمایش اخبار متحرک را نصب کردم ولی هیچی نمایش داده نمیشه اینم ادرسم http://new.aftabe14.com تمام تنظیماتش رو هم انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 کسی نیست جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام اگه درست تنظیم کرده باشید / احتمالا مشکل از تداخل jq است (من دموتونو ندیدم خودتون برسی کنید ) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 نخیر تداخلی وجود ندارد من حتی پلاگین مربوط به jq را هم نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام با توجه به مکان ایجاد تاپیک اتون آیا افزونه ای که نصب کردید با جوملا 2.5 سازگاره !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام ببخشید مکانو اشتباه امدم من با 1.5 دارم کار میکنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 1. حذف و نصب مجدد 2. تست با قالبی دیگر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر