rezaee 5 ارسال شده در بهمن 90 سلامو خسته نباشيد چطور ميشه از وارد شدن دايوهاي ديگه به يك دايو جلوگيري كرد فرض كنيد كه من يه دايو دارم كه حاوي چندين دايو با سايزهاي مختلفه.. يه دايو هم بيرون اين دايوها اين دايو بيروني نميخوام به هردليلي بياد توي دايو بالايي.. چطوري ميشه دايو تبديل بشه به يه ديوار محكم كه دايوهاي ديگه نتونن از مرز تعيين شدش عبور كنن و واردش بشن؟ توي طراحي قالبي به مشكل خوردم.. اما فقط براي اكسپلورر... درهرصورت اگه سوال خط بالايي جوابي داشته باشه فكر كنم ميشه اين مشكلو حل كرد ممنون از دوستان عزيز... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام میتونید از پوزیشن ریلیتیو استفاده کنید. یا یک دایو مابین دایوهاتون ایجاد کنید به ارتفای 1 پیکسل و عرض کامل قالت موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در بهمن 90 تشكر از جناب شمسي عزيز از ريلتيو استفاده كرده بودم ج نداده بود اما اين دايو با عرض كامل يعني عرض 100درصد جواب داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در اسفند 90 من الان براي فوتر سايت به مشكل خوردم اين مشكل توي ie7 بوجود اومده مشكلي كه بايد با clear حل بشه اما حل نميشه... اگر تصور كنيم سايت شامل يه ستون اصل و يه فوتر هست، داخل اكسپلورر فوتر مياد بالا تا وسطاي ستون اصلي... چه راه حلي پيشنهاد ميديد؟ چه مشكلي ميتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام لطفا دموی انلاین بگذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام میتئنید از همون روش بالا استفاده کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در اسفند 90 روش بالا كه جاهايي جواب ميده كه سايز مورد نظري رو بخواي فاصله بزاري.. چون براي فاصله بيشتر دايوهاي بيشتري بايد گذاشته ميشد... و ريليتيو هم كه ج نميداد.. قالب روي لوكاله... ممنون از پاسختون.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر