رفتن به مطلب
mercol30

پلاگین BibTeX bibliography formatting plugin چه کاری می کند

پست های پیشنهاد شده

با سلام

جناب موسوی عیز خوب هستید/.

نمیدونم چرا از این نوع سوالات خوشم نمیاد!

اگه نمیدونید برای چکاری هست ! پس از کجا گیرش اوردبد؟ نه اگه میدونید چرا اینطوری سوال میپرسید؟!

بهتر از این سوال اینکه بگید منظور اصلیتون چیه و دونبال چی هستید تا بتونسم کمکتون کنیم/.

زندگیتان سپید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز منطوری ندارم و اگر نمی خواهید جواب بدهید باشه من دیگه نمی پرسم ... ولی :

تا حدودی حرفتان را قبول دارم و خوب خیلی ها هم به مترجم گوگل نیازی ندارند و از کلمات انگلیس آن و مخصوصا دموی آن می توان فهمید چه کارست ولی بعضی ها مثل پلاگین هایی که بعد از نصب تغیراتی را اونچنا ن اعمال نمی کنند تا بفهمی چیه و بعضی هم گنگ هستند و حتی بعضی اوقات نمی خواهم یک افزونه را دست و پا شکسته توضیح دهم و الکی انجمن را پر کنم و خیلی ها درست نفهمند و برای همین از دوستان و مدیران می خواهم که تکمیلش کنند .

و اینکه من افزونه هایی که نمی دونم چه کار انجام نمی دهند را معرفی نمی کنم و حتما آنهایی که بلد نیستم را از همین طریق که این افزونه چه کاری انجام می دهند سوال می کنم . مگ این انجمن برای سوال کردن و جواب دادن نیست .. این ها هم سوال هستند و از همه مهمتر ممکن است که افزونه هایی همینطور معرفی شوند و باعث شود که کاربرا ن از آن استفاده زیادی کنند . خیلی از همین تاپیک ها سر درازی پیدا کرده اند و باعث شده که آن افزونه معرفی شود . به هر حال این ها همه سوال هستند و من اگر چیز ی را ندانم می پرسم و سعی نمی کنم که اطلاعات غلط به دستم برسه و به دیگران هم همین اطلاعات را بدهم به هر حال یک بخش برای سوالات در مورد این افزونه ها چه کارایی دارند ، بگذارید

لینک به ارسال

با سلام

دوست گلم ، چرا ناراحت شد ...

داداش من شما به یه طریق این افزونه و پیدا کردین ، معرفی سرچ ... ولی حتماً قبل اینه دنبال افزونه باشید میدونسید دنبال چی هستید ..

بهتره در موارد این چنینی اول بفرمایید دنبال چی بودید تا که به این افزونه رسیدید و نصبش کردید و خروجیشو به اینطریق دید...و هر اطلاعات دیگه ی که میتونید بید ..

تا بتونیم راحتر کمک کنیم /.

یا حق

لینک به ارسال

نه دوست عزیز ناراحت نشدم

دنبال چیزی نبودم که به این رسیدم ( من وقتی به یک سایت که دارای افزونه های جوملایی هست می رسم تمامی محصولاتش را امتحان می کنم ) خوب یکسری ها را نمی دونم چیه ..... و خوب نمی خواهم در موردشان نظر بیخود یا دست و پا شکسته بدهم و آن را توی انجمن مطرح می کنم تا شاید کسی بداند آن افزونه به چه کاری می آید من صرفا فقط برای نیاز شخصی از جوملا و افزونه های آن استفاده نمی کنم بلکه برای طراحی سایت برای مشتری هم استفاده می کنم پس باید تا می توانم از اکثر افزونه های باید سر درآورم .... حتما نباید که الان نیاز داشته باشید بلکه در آینده نیازتان می شود ...

به هر حال چشم شما بگویید من این افزونه هایی را که کارکردشان را نمی دانم به چه طرزی در انجمن سوال کنم تا همانطور شود ...

لینک به ارسال

یکی از دوستان زحمت کشیدند جواب ما را در انجمن پارس جوم دادند و کارایی این پلاگین این می باشد . پس در جریان باشید :

پلاگین قالب بندی

این پلاگین با استفاده از مجموعه ای از کلاس های پی اچ پی برای دستکاری فایل های دسته است .

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...