esb1982 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام وقت شما به خیر من این سایت را کار کردم www.fooladyaran.com برای دوزبانه کردن 2 تا جوملا 1.7 نصب کردم برای انتقال به زبان دوم یه لینک توی index.php گذاشتم که می ره صفحه اصلی زبان دوم. حالا مشتری گفته باید صفحه معادل را بیاره. مثلا در صفحه ارتباط با ما برود صفحه Contact us. آین کار را چطور انجام بدهم؟ لطفا راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام وقت شما به خیر من این سایت را کار کردم www.fooladyaran.com برای دوزبانه کردن 2 تا جوملا 1.7 نصب کردم برای انتقال به زبان دوم یه لینک توی index.php گذاشتم که می ره صفحه اصلی زبان دوم. حالا مشتری گفته باید صفحه معادل را بیاره. مثلا در صفحه ارتباط با ما برود صفحه Contact us. آین کار را چطور انجام بدهم؟ لطفا راهنماییم کنید. از مترجم گوگل استفاده کن واسه ورودی تعیین بشه انگلیسی یا پارسی وقتی وارد بشی همه چیز انگلیسی ترجمه شده است دیگه مثلا :ارتباط با ما میشه: Contact us نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام می تونستی به جای ریختن دو جوملا با دو زبان متفاوت از افزونه جومفیش استفاده میکردی این مورد هم رفع میشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز در سری جدید جوملا 1.7 و 2.5 در خود جوملا امکان چند زبانه کردن کنجانده شده /. در تالار هم آموزش این کار قرار گرفته /. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام ممنون ولی قبلا که برای راه اندازی سایت دوزبانه جستجو کرده بودم گفته بودین مترجم گوگل که خوب ترجمه اش معلومه جومفیش هم کار باهاش سخته و بعضی وقتها هم خوب کار نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام شما یه سر به بخش اموش های جوملا 2.5 بزن کار کردن باهاش خیلی هم اسونه به هیچ مشکی هم بر نمیخورید .. اگه مشکل هم باشه ما اینجا خستم کمکتون می کنیم موفق بشید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر