mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من میخوام قالب تعطیلی سایت - جومینا را بنا به دلایلی 2 بار در سایتم نصب کنم (کمی تغییر در ظاهر یکی دادم) حالا برای اینکه روی هم نصب نشن و بشه این کار رو انجام داد چه راهی هستش.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام محتویات قالب رو بریز داخل پوشه با اسمی دیگه و پوشه رو زیپ کن بعد نصبش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 تشکر تا حدودی انجام شد حالا مشکل اینه که وقتی نصب میکنم اسم هردو قالب یکیه و چطور میتونم اسم قاب ها رو تغییر بدم.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 تشکر تا حدودی انجام شد حالا مشکل اینه که وقتی نصب میکنم اسم هردو قالب یکیه و چطور میتونم اسم قاب ها رو تغییر بدم.؟ داخل پوشه قالب فایلی هست به اسم templateDetails بازش کنید و در خط سوم UnderCon اسم قالب رو عوض کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر