amir23 5 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خدمت دوستان. كسي با jumi براي اضافه كردن كد به سايتش كار كرده؟ سه نا فيلد داره به اسم هاي: 1. notepad 2. code written 3. source of code ميخواستم ببينم تو هركدوم از اين فيلد ها چي بايد بذاريم ؟ و اينكه با اين افزونه فقط كدهاي html رو ميتونيم تو سايت بذاريم؟ ممنونم عزيزان:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به نظر من برای درج کد در سایت اونم تازه تو جوملا 2.5 بهتره از Sourcerer استفاده کنی . این افزونه واقعا قدرتمندتر از jumi میباشد . کافیست یکبار امتحان کنید فقط یه بدی که سایت سازندش داره اینه که لینک دانلود تمام افزونه هاش برای ما ایرانی ها تحریمه اما نگران نباشید من قبلا لینک دانلود آنرا در تاپیک زیر قرار دادم . اونو دانلود و نصب کنید اگه مشکلی برای نصب داشت بگید تا آخرین ورژنش رو بگذارم بعد از نصب و فعالسازی یک دکمه به ادیتورتان اضافه میشود http://forum.joomina.ir/thread-8205.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام دوست گرانقدر جناب صفرعلی من ازاین پلاگین استفاده کردم اما زمانی که بطور داینامیک می خواهم از بانک اطلاعاتی را فرا خوانی کنم خطا می دهد من یه فرم با html و php نوشتم توی یه فایل با فرمت php که به دیتابیس وصل میشه ، اطلاعاتی رو طبق فرم از دیتابیس می خونه و توی یه table نشون می ده . وقتی فایل رو اجرا می کنم بدرستی عمل می کنه . حالا خواستم همون کد ها رو توی یه صفحه مطلب از جوملا قرار بدم . البته نمی خواهم از iframe استفاده کنم . از این رو از پلاگین sourcerer استفاده کردم و عین کدهام رو بین تگ sourcere قرار دادم . تا اینجا مشکلی نیست و وقتی مطلب رو فراخوانی می کنم فرم اولیه بخوبی به نمایش درمیاد اما با دادن شرایط و کلیک بر روی دگمه ارسال که دستورات اتصال به بانک و اجرای کوری را به دنبال دارد ، متاسفانه پیام خطا می دهد . و خروجی کوری را نمایش نمی دهد . خطاهایی که نشان می دهد بیشتر به sesson های جوملا است . * آیا اینکار شدنی نیست؟ * آیا برای اتصال به دیتابیس و اجرای کوری در مطالب جوملا از شگرد دیگری باید استفاده کرد ؟ لطفا مرا راهنمایی کنید . می خواهم در مطلب جوملا فرمی داشته باشم که با دریافت شرط مثلا شماره دانشجویی و سال تحصیلی یکسری اطلاعات را از یک جدول از دیتابیس خوانده و به کاربر نمایش بدهد . لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون خواهم شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در تیر 92 دوست گرامی اینم از کدی که توی مطلب جوملا قرار دادم {source} <!-- You can place html anywhere within the source tags --> <!doctype html> <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"/> <title>Search DEMO</title> <meta charset="utf-8" /> </head> <body align="center"> <label> <font face="B Titr" color="ff0000"><h1>این یه فرم آزمایشی است</h1></font> </label> <font face="B Yekan,Tahoma" size="3"> <form action="" method="post"> کد : <input name="code" required="required" type="text" /><br /> سال: <input name="year" required="required" type="text" /><br /> <input type="submit" value="جستجو" /> </form> <?php if(isset($_POST['code'], $_POST['year'])) { mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('خطا در اتصال '); mysql_select_db('learning') or die('Database Error'); mysql_query('SET NAMES \'utf8\''); mysql_set_charset('utf8'); $code = mysql_real_escape_string($_POST['code']); $year = mysql_real_escape_string($_POST['year']); $result = mysql_query("SELECT * FROM `student` WHERE (`code`='{$code}' And `year`='{$year}')"); if($result && mysql_num_rows($result) > 0) { echo '<table border="1px" cellpadding="10px" cellspacing="0" with="100%" align="center">' . PHP_EOL; echo ("<th>ردیف</th><th>نام</th><th>آی دی</th><th>امتیاز</th><th>کد</th><th>سال</th>\n"); while($row = mysql_fetch_assoc($result)) { // echo '<tr>'; // echo ("<th>ردیف</th><th>نام</th><th>آی دی</th><th>امتیاز</th><th>کد</th><th>سال</th>\n"); // echo ("</tr>\n"); echo '<tr>'; foreach($row as $field) { echo '<td>' . htmlentities($field, ENT_QUOTES, 'utf-8') . '</td>'; } echo '</tr>' . PHP_EOL; } echo '</table>' . PHP_EOL; } else { echo 'رکوردی یافت نشد<br />' . PHP_EOL; } } ?> </font> </body> </html> {/source} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام یه مقدار کدهاتون نقص داره ولی بحث کردن راجع به این کاری که میخواهید انجام بدید در این تاپیک نمیگنجه چون بحث تخصصی هست و مربوط به افزونه نویسی میشه بهتره با دوستان افزونه نویسمون مشورت کنید این تاپیک هم صرفا" برای معرفی افزونه درج کد در ادیتور بود که همانطور که فرمودید خروجی کدها نمایش داده میشه ولی عملکرد کدها بحثی کاملا" خارج از بحث تاپیک میباشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : sheerkoshan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر