demonoiran 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خدمت همه اساتید محترم من کامپوننت پرداخت آنلان بانک ملت رو برای ورچومارت 1.1.4 و 1.1.9 نصب کردم (http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/finance/453-mellat.html) و توی لیست روش های پرداخت هم اضافه شد، ولی هرچی می گردم جایی نیست که بشه توش یوزی که از بانک می گیرمو وارد کنم از مسیر لیست روش های پرداخت هم که میرم و روش کلیک میکنم فقط یه سری آپشن عمومی میاره که درصد تخفیف و ایناشو مشخص می کنه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام من هم دقیقا این مشکل را دارم کسی نیست کمک کنه؟البته من روی جوملا 1.5 نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در فروردین 91 سلام خدمت دوستان ګرامی وقتی وارد روش های پرداخت و بانک ملت شدید کلید تب رو برای چند ثانیه نګه دارید تا تب مربوطه نمایش داده بشه چون ویرچوال مارت با زبان فارسی مشکل داره این تب ها مخفی می شن با تشکر وحید حاجی پور :thankyou::afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام خدمت دوستان ګرامی وقتی وارد روش های پرداخت و بانک ملت شدید کلید تب رو برای چند ثانیه نګه دارید تا تب مربوطه نمایش داده بشه چون ویرچوال مارت با زبان فارسی مشکل داره این تب ها مخفی می شن با تشکر وحید حاجی پور :thankyou::afro: ممنون از لطفتون آقای حاجی پور مشکل بعدی اینه که وقتی دکمه ی سفارش زده میشه یه ارور داده میشه که نوشته could not get form object! اگه میشه راهنمایی کنید که اطلاعات فرم را کجا باید ایجاد کنم؟البته این ارور را که میده مینویسه سفارش شما با موفقيت ارسال گرديد ! و پرداخت هم انجام میشه اما توی همین صفحه دکمه ای که وجود دارد ؟؟؟؟؟ اینجوری نشون داده میشه همچنین بعد از اینکه پرداخت انجام شد شماره تراکنش نشون داده نمیشه و صفحه ای که باز میشه error 404 میده سپاسگزارم از کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salame_sabz 0 ارسال شده در فروردین 91 براي پيغام could not get form 1 درقسمت اطلاعات اضافي پرداخت قسمت کد form رو به صورت زير تغيير بدين .... .... ........... ............... [/align] براي مشکل ؟؟؟؟؟ هم در همين قسمت پيداش کنيد و خودتون دوباره به جاش بنويسيد پرداخت *--*--*--*--*--*-- يک مشکل هم خود من دارم که اگه اساتيد کمک کنند ممنون ميشم من تمام ترمينال و يوزر و پسوردو بانک ملت رو هم تنظيم کردم ولي بعد از زدن کليد پرداخت پيغام Ultra Security Protection مياد اگه کسي اين مشکل رو ديده و حل کرده لطفا راهنمايي کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در فروردین 91 مشکل فرم و فارسی کردن دکمه پرداخت حل شد اما به یه مشکل جدی تر برخوردم اونم اینکه الان دیگه وارد سایت بانک نمیشه و ارور soap میده درصورتی که دیروز پرداخت انجام میشد و صفحه ی بازشده ارور 404 میداد ارور الان اینه: Fault Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "" ) اشکال از کامپوننته یا من؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در فروردین 91 سلام ارور soap به نظر ميرسه مربوط به هاستتون باشه با مدير سرورتون مشورت كنيد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام ارور soap به نظر ميرسه مربوط به هاستتون باشه با مدير سرورتون مشورت كنيد بدرود اگه مشکل از هاست بود پس چرا دیروز درست پرداخت میشد؟به مدیر سرور چی باید بگم دقیقا؟ سلام ارور soap به نظر ميرسه مربوط به هاستتون باشه با مدير سرورتون مشورت كنيد بدرود اگه مشکل از هاست بود پس چرا دیروز درست پرداخت میشد؟به مدیر سرور چی باید بگم دقیقا؟ مشکل حل شد برای بقیه دوستانی که این مشکلو دارن میگم به این خاطر بود که ماژول جومینا هم نصب بود و تداخل ایجاد میشد اونو حذف کردم درست شد فقط موقع رفتن به صفحه ی بانک برای پرداخت حدود دو ثانیه Pay Response is : 0,6C4E321486706D38 این را نشون میده بعد میره با زدن دکمه ی پرداخت مینویسه پرداخت با موفقیت انجام شد اما توی صفحه ای که باز میشه مینویسه Verify Response is : 0 و بعدش ارور 404 میده توروخدا یکی کمک کنه دیگه دارم کچل میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 کسی نیست مشکل کامپوننتو حل کنه؟ آقای رضوانی لطف کنید کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما بانک ملت را آقای حاجی پور منتشر کردن در انجمن هم هست میتونید از اون استفاده کنید از سایت joomladev.ir هم میتونید دریافت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 درود بر شما بانک ملت را آقای حاجی پور منتشر کردن در انجمن هم هست میتونید از اون استفاده کنید از سایت joomladev.ir هم میتونید دریافت کنید درود آقای تهرانی جوملای من 1.5 هست,درضمن برای اتصال به ویرچومارت میخام,ماژولی که ارائه شده برای 1.5 مثل کامپوننتش نیست و باید به صورت دستی مبلغ را وارد کرد اگه یکی از دوستان برنامه نویس لطف کنه و مشکل کامپوننتو حل کنه ممنون میشم فقط باید بعد از پرداخت به سایت فروشگاه بازگردانده بشه و شماره سفارشو تراکنش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 واقعا ممنون که اینقدر توجه می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mina.ghdr 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من این ماژول رو در جوملا2.5 نصب کردم . موفقیت امیز بود اما در ویرچومارت2.0.2 در لیست روشهای پرداخت نیست که بتونم اضافش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر