design 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من مي خوام در قالبم اسلايد شو را فقط به صفحه اصلي اختصاص بدم ولي در تمام صفحات مي اد در قسمت ماژول هاي اين قالب هم ماژول اسلايد شو ندارم متاسفانه من html و css بلد نيستم اگر مشكل ويرايش كردن اين قسمت هست اگر براتون مقدوره طوري توضيح بديد كه متوجه بشوم اگر از دوستان كسي مي دونه لطفا راهنمايي بفرماييد..... خواهش مي كنم متشكرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید... این اسلایدشو روی قالب کدنویسی شده؟؟ یا اینکه از ماژول استفاده شده؟؟ اگر از ماژول استفاده شده، شما وارد مدیریت ماژول بشید ماژول اسلایدشو را باز کنید بعد در قسمت سمت راست پایین انتخاب کنید که در کدام منو ها نمایش داده بشه کافیه فقط صفحه اصلی را انتخاب کنید تا فقط در صفحه اصلی سایت نمایش داده بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
design 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنون كه پاسخ داديد ولي من قبلا نوشتم كه در مديريت ماژول ها اين ماژول را ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام از چه قالبی استفاده میکنید؟ دموی قالب یا سایتتونو بدین تا دوستان بتونن کمکتون کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
design 0 ارسال شده در بهمن 90 سايت من http://www.maskanemodern.com/ است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام این اسلایدشو مربوط به قالب شماست و ماژول نیست شما دایو مربوط به اسلایدشو رو بذارید داخل کد زیر بین دو علامت ' <?php $menu = & JSite::getMenu(); if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) { echo ''; } else echo ' اینجا دایو اسلایدشو رو بگذارید '; ?> موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر