vahid300 3 ارسال شده در شهریور 89 سلام نحوه نشان دادن مطالب در صفحه اصلی جوملا به طور پیش فرض به این شکل است که ابتدا یک مطلب در یک سطر نشان داده می شود و در پایین آن مطلب دو مطلب در کنار هم نشان داده می شود من از کجا می تونم کاری کنم که تمامی مطالب یکی یکی در سایت نشان داده شوند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام مدیریت منو ها>منوی اصلی>صفحه اصلی>پارامترهای اصلی>ستون ها رو برابر 0 قرار بدید. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhghiasi 1 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز اگر مشکل شما را درست فهمیده باشم این است که در صفحه اول شما سه مطلب نشان داده می شود علت این است که این مطالب در صفحه اول فعال هستند و شما می توانید در مدیریت صفحه اول در قسمت تنظیمات فقط یک مطلب را در صفحه اول فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در شهریور 89 سلام ممنون از همه بابت راهنمایی. یه سوال دیگه هم دارم: بعد از نصب جوملا به طور پیش فرض نام سایت هم در بالای سایت نشان داده می شود هم در قسمت بالای نوشته های سایت از کجا باید تنظیم کنم که نام سایت فقط در بالای سایت نشان داده شود و نام سایت از بالای نوشته های سایت حذف شود؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 سلام به همه دوستان . من هم همین مشکل را دارم وقتی از منوها به یک مطلب لینک می دهم مطالب بعدی را دو ستونه نشان می دهم . می خواهم همان یک ستونه باشد . منوی های من جزو منوی اصلی نیست . برای اینکار چه پیشنهادی دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام ممنون از همه بابت راهنمایی. یه سوال دیگه هم دارم: بعد از نصب جوملا به طور پیش فرض نام سایت هم در بالای سایت نشان داده می شود هم در قسمت بالای نوشته های سایت از کجا باید تنظیم کنم که نام سایت فقط در بالای سایت نشان داده شود و نام سایت از بالای نوشته های سایت حذف شود؟ :thankyou: سلام دوست عزیز به مسیر زیر برید و قسمت " نمایش عنوان صفحه " را روی خیر قرار دهید و ذخیره کنید مدیریت سایت / منوها / فهرست اصلی / صفحه اصلی / پارامترها - سیستم سلام به همه دوستان . من هم همین مشکل را دارم وقتی از منوها به یک مطلب لینک می دهم مطالب بعدی را دو ستونه نشان می دهم . می خواهم همان یک ستونه باشد . منوی های من جزو منوی اصلی نیست . برای اینکار چه پیشنهادی دارید ؟ سلام دوست عزیز هر منویی که مد نظرتون هست را وارد مدیریتش (ویرایش) بشید و طبق پست دوم همین تاپیک عمل کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bizinesman 0 ارسال شده در آبان 89 سلام به اساتید گرامی و دوستان عزیز من یه سوال دارم من چطور می تونم ستون های "تعداد مطالب" و " عنوان مطلب" را از بالای مطلب ها حذف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 اینکار در مدیریت صفحه اول امکان پذیر است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bizinesman 0 ارسال شده در آبان 89 اینکار در مدیریت صفحه اول امکان پذیر است سلام خدمت استاد گرامی اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید و هر چی گشتم پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود به انجمن جومینا خوش آمدید مسیرهای زیر مدیریت سایت / منوها / منو اصلی / صفحه اصلی ---> پارامترها - اصلی مدیریت سایت / محتوا / مدیریت مطالب (البته امکان داره بسته به نوع ترجمه سیستم شما کلمات کمی فرق داشته باشند) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bizinesman 0 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود به انجمن جومینا خوش آمدید مسیرهای زیر مدیریت سایت / منوها / منو اصلی / صفحه اصلی ---> پارامترها - اصلی مدیریت سایت / محتوا / مدیریت مطالب (البته امکان داره بسته به نوع ترجمه سیستم شما کلمات کمی فرق داشته باشند) پیروز باشید با تشکر از شما دوست گرامی ولی من همه گزینه های صفحه اصلی را غیر فعال کردم ولی همچنان باقی مونده اگه ممکنه به صورت خیلی خیلی خیلی ساده یا به صورت عکیس نمایش بدید ممنون باید ببخشید . واسم خیلی حیاتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 بعد از اعمال تغییرات در مدیریت سایت از قسمت "ابزارها" حذف کشها و بررسی سراسری رو انجام دهید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر