shamir 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من هر کامپوننتی نصب می کنم با موفقیت می زنه نصب شد ولی ارور ایراد در ساخت منوی مدیریت را میده ماژول ها اوکی هست فقط کامپوننت اینجوریه بعد کار هم میکنه درستا مثلا فوکا گالری یا RSform بعد نصب میره داخل محیط کامپوننت اگه لینکه ان را کپی کنم راتحت میتونم از ان کامپوننت استفاده کنم بدون مشکل فقط مشکل اینجاس که تو کامپوننت ها گزینش را نمیاره لطفا راهنماییم کنین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. میشه بیشتر توضیح بدید؟ منوی مدیریت نمی سازه؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام. میشه بیشتر توضیح بدید؟ منوی مدیریت نمی سازه؟ موفق باشید. اره منوی مدیریت نمی سازه یعنی میزنه کامپوننت نصب شد ولی روی منوی کامپوننت میروم اسم کامپوننتی که نصب کردم نیست کامپوننت سالمه جوملاشو عوض کردم باز همون طوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 بنده دقیقا همین مشکل رو دارم! بنده موقع نصب کامپوننت xmap ارور : آیتم منو دیگری با این نام مستعار وجود دارد ایراد در ساخت منوی مدیریت دریافت میکنم... و در منوی کامپوننت ها گزینه ی xmap نمیاد ... کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست؟ البته عرض کنم که کامپوننت همراه پلاگینها نصب میشن ولی داخل منو نمیان که من بتونم یه نقشه ی سایت بسازم! البته عرض کنم که این تاپیک هم دقیقا همین مشکل رو داره: http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=15872 که کسی جواب نداده .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام افزونه رو بطور کامل از روی هاست و دیتابیس حذف کنید در دیتابیس جدول menu را هم بررسی کنید اگر نامی از افزونه اونجا بود حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر