سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خدمت همه ی دوستان با صحبتی که با آقای شمسی کردم ایشون پیشنهاد قرار دادن تمرینات برنامه نویسی رو دادن خب از همه ی دوستانی که مایل هستند یه محکی خودشون رو بزنن خواهش میکنم جواب های این تمرینات رو به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنند ممنون ---------------------------------------- خب تمرین اول : این تمرین رو از سایت یکی از دوستان برداشتم و بعد از اینکه پاسخش رو دادم (در همین پست) سایت ایشون هم اعلام میشه : function someFunc(){ return true; } $x=false; $y= $x || someFunc(); $z= $x OR someFunc(); خب someFunc مقدار true بر میگردونه . حالا $y و $z مقدارشون true هستش یا false ؟ ---------------------------- جمعا ۵ نفر پاسخ گفتند که ۲ پاسخ درست بود (آقای شمسی و ecomp.ir) -------------------------- پاسخ صحیح اینه که $y برابر true میشه و $z برابر false!! اولویت || از = (و به طور کلی همه اپراتورهای مشابه) بیشتره، و در نتیجه اول اجرا میشه، ولی اولویت OR کمتر از = هستش و اول $x رو به $z نسبت میده، و در صورتی که نتیجه false باشه، فقط تابع someFunc فراخوانی میشه و بازگشتیش هم اصلا حساب نمیشه. ----------------------------- پیروز باشید 4 واکنش ها : hamiddehban، tarenoco، hoseng و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر