irancic 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای فارسی سازی و بهینه کردن ادرس ها چیکار باید کرد ؟ چه افزونه ای هست ؟ مطلب اموزشی برای فارسی کردن ادرس ها هست ؟ میخوام ویرچومارت مثل این بشه : لوازم-برقی-خانگی.html چه افزونه ای برای سئو جوملا و ویرچو مارت مناسبه ؟ از کجا میشه دانلود کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام می تونید از acesef استفاده کنید که نسخه رایگان و فارسیش تو انجمن منتشرشده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در بهمن 90 اونو امتحان کردم برای ویرچو انگار کار نمیکنه یا تنظیم خاصی داره ؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 دقیقا به اون صورت که می خواهید نمیشه سایت جومینا مارکت یه نمونست شما باید از نسخه حرفه ای آسف استفاده کنید با نسخه معمولی امکانات محدودی دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در بهمن 90 دقیقا به اون صورت که می خواهید نمیشه سایت جومینا مارکت یه نمونست شما باید از نسخه حرفه ای آسف استفاده کنید با نسخه معمولی امکانات محدودی دارید انگار acesef یه افزونه ویژه برای ویرچو داره کسی داره بده یا میتونه بخره با نسخه تجاریش ؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 90 اونو امتحان کردم برای ویرچو انگار کار نمیکنه یا تنظیم خاصی داره ؟؟؟؟؟؟؟ سلام من هم از کامپوننت acesef استفاده میکنم و من خوب یادمه قبلا هم از ویرچومارت استفاده میکردم لینکهای اون رو هم به صورت کاملا فارسی نشون میداد عجیبه که حالا شما میگی امکتحان کردین و اینجوری نمیشه!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما از sh404sef استفاده کن. از لحاظ کارایی ، قدرت بیشتری نسبت به آیسف دارد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما از sh404sef استفاده کن. از لحاظ کارایی ، قدرت بیشتری نسبت به آیسف دارد. موفق باشید. sh404 فارسی شده ؟ از کجا میشه دانلودش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بایذ sh404 رو خریداری کنید تجاری هست /. در فروشگاه جومینا موجود هست . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بایذ sh404 رو خریداری کنید تجاری هست /. در فروشگاه جومینا موجود هست . یا حق میشه لینکشو بدید برای خرید من هرچی گشتم نبود ؟؟!!!!اموزش نحوه تنظیم sh404 رو از کجا میشه یاد گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام در فروشگاه sh404 نیست ولی یه افزونه بهتر هست RS SEO که کاملا فارسی شدست می تونید اون رو بخرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irancic 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام در فروشگاه sh404 نیست ولی یه افزونه بهتر هست RS SEO که کاملا فارسی شدست می تونید اون رو بخرید اینی که میگید RS SEO روی ویرچومارت کار میکنه میخایم ادرس ها فارسی بشه و برای محصولات و دسته بندی ها کلمات کلیدی و.. تعریف کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 بله این افزونه هم مثل آسف اینکار رو میکنه البته این پلاگین مخصوص sef ویرچومارت هستش که تجاریه http://www.tinkeltools.com/tools/sef-links-for-virtuemart-with-tinkeltoolssef.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر