m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من جوملا 1.5 رو ارتقاء دادم به 2.5 اما بسته فارسی سازش نصب نمیشه این ارور رو میده ضمن اینکه این تایپیک رو هم مطالعه کردم اما بی نتیجه بود تایپیک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز شما میتونید فارسی شده را از جومینا دریافت و استفاده نمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 ممنون اما نمیخوام از اول نصب کنم فقط میخوام به روز رسانی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام روی ولکال کار می کنید یا آنلاین هستید؟ خب شما از دیتابیست بک آپ بگیر بعد روی جوملا 2.5 جومینا ایمپورت کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام اینطور که در تصویر معلومه از جوملا 2.5.1 استفاده میکنید . بنابراین میتوانید از لینک زیر بسته فارسی ساز را دانلود کرده و نصب کنید بسته زبان فارسی برای جوملا 2.5.1 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر