yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 89 يكي از ويژگي هاي اين مجموعه، ويژگي زير ذكر شده: * امکان نمایش کلمات کلیدی مطلب در پایین مقدمه در صفحه اول و سایر صفحات - اين برچسب ها در داخل مطلب نمايش داده ميشن ولي چطوري بايد كاري كرد كه اين تگ ها در صفحه اول و زير مطلب هم نمايش داده بشن!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 من از اين كامپوننت استفاده كردم ولي در پايين مطالب نمايش داده مي شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 سلام لطفا لینک دانلودش را برای من هم بفرستید خودم ندارمش برای تنظیمات هم باید وارد مدیریت پلاگین ها بشید و پلاگینش را باز کنید و سپس تنظیمات را انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 من اين كامپوننت رو از جومينا نگرفتم. ولي اونم com_tag بود واسه همين گفتم شايد اونه. اينم لينكش: دانلود username:tarahan password:123456 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر