lizard.tiny 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه دوستان من jcomment فارسی (سیستم نظرات کاربران به مطلب) رو روی سایتم نصب کردم اما کار نمیکنه وقتی میخوام نظر ارسال کنم عکس لودینگ واسه چند لحضه میاد اما اتفاقی نمیوفته! اینم لینکش: http://wow.asia-game.ir/component/content/article/2-news/40-pro-asia-game-ir-patch-version-10.html#addcomments چند بار هم حذف کردم و دوباره نصب کردم اما باز همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون و سپاس گذار سومین سالروز جومنینـــــــــــــــــــــــــــــا هم مبارک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما که از هاست رایگان استفاده نمی کنید؟ چون من قبلا روی یک هاست رایگان یک همچنین مشکلی داشتم. شما یک بار حذف کنید و به دیتابیس بروید و جداول مربوطه را هم حذف کنید و دوباره نصب کنید. در ضمن قبلا خیلی درباره این موضوع بحث شده. لطفا جستجو کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lizard.tiny 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما که از هاست رایگان استفاده نمی کنید؟ چون من قبلا روی یک هاست رایگان یک همچنین مشکلی داشتم. شما یک بار حذف کنید و به دیتابیس بروید و جداول مربوطه را هم حذف کنید و دوباره نصب کنید. در ضمن قبلا خیلی درباره این موضوع بحث شده. لطفا جستجو کنید. موفق باشید. سلام خیر هاست ما رایگان نیست این کار رو انجام دادن نشد اینکه میگید زیاد بحث شده! گشتم نبود میشه لینک مربوت به این بحث رو بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من هم این مشکل رو داشتم، با جستجو در فروم متوجه شدم که مشکل جی کامنت با پلاگین jHackGuard هست. شما هم این پلاگین رو نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 بله جی کامنت با بعضی از افزونه ها تداخل داره شما یکی یکی پلاگین هاتونو غیر فعال کنید و تستش کنید تا معلوم بشه مشکل از کدومه بعد با کمک دوستان رفع تداخل کنید در ضمن آقای مانیان هم درست میفرمایند داخل انجمن زیاد بحث شده اما برای جستجو از گوگل استفاده کنید تا بهتر نتیجه بگیرید (جستجوی انجمن زیاد قوی نیست)راستی فکر میکنم همراه جی کامنت چند تا افزونه دیگه هم باشه اونارو فعال کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر