Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام انا لله و انا الیه راجعون «و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی،جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکـونی، آغازی بی پایان را می سراید» با خبر شديم دوست عزيزمان آقای "ستار رضایی" عضو تیم مدیریت جومینا در غم از دست دادن پدربزرگ بزرگوارشان سوگوار است. اين مصيبت جانكاه را به وي و خانواده داغدارشان صميمانه تسليت ميگوييم و ضمن طلب آمرزش الهي براي آن مرحوم، سلامت و بقاي بازماندگان را از حضرت دوست مسئلت داريم. حافظ خدایت باش به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 روحشان شاد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 روحشان شاد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در بهمن 90 ای داد از این روزگار فانی ستار عزیز تسلیت ما هم در این داغ سوگواریم خدا پدر بزرگ بزرگوار شما رو بیامورزد. آمین... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 سلام ستار جان تسلیت عرض میکنم عزیز روحش شاد و یادش گرامی یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 سلام آقای رضایی عزیز ان شاء الله روحشون با اولیاء محشور بشه تسلیت عرض می کنم چون محو شد خیال پدر از نظر مرا اشکی به روی گونه زردم چکیده بود بدرود، پدر پاک ابدیت برای توست تا ابد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام آقای رضایی روحش شاد و تسلیت می گوییم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در بهمن 90 سلام ستار عزیز از شنیدن خبر فوت پدر بزرگوارتان بسیار متاثر شدم بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترم تسلیت عرض می کنم واز درگاه خداوند متعال برای جنابعالی صبر مسالت دارم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aryatahlil 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام . ان شا الله خدایش بیامرزد . هر کسی غمی دهد صبرش هم خواهد داد . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shigri20 0 ارسال شده در بهمن 90 جناب آقای رضایی به شما تسلیم می گوییم ما را هم در غم خود شریک بدانید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در بهمن 90 جناب رضایی تسلیت می گم انشاالله غم آخرتون باشه . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام آقای رضایی تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم امیدوارم که غم آخر زندگیتان باشد.روحش شاد. من رو در غم خودت شریک بدون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 90 سلام ستار جان خدا ایشالله بهت صبر بده و این مصیبت بزرگ رو هم بهت تسلیت مبگم تمامی بچه های جومینا رو هم در غم خودت شریک بدون روحش شاد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 سلام آقای رضایی واقعا" از شنیدن این خبر شوکه شدم . به شما و خانواده محترمتون تسلیت عرض میکنم . برای شما طلب صبر و برای آن مرحوم طلب مغفرت و آمرزش را از خداوند متعال خواستارم مرا هم در غم خود شریک بدانید روحش شاد و یادش گرامی یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 90 ستار جان من هم بنوبه خودم به شما و خانواده محترمتان تسلیت میگم و امیدوارم غم آخرتون باشه مرگ به منزله تغییر لباس است و پس از تغیر کسوت باز ما باقی هستیم آری ما همگی مثل خدا جاودانی میباشیم و تا پایان جهان خواهیم بود (مترلینگ) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 جناب آقای رضایی ما را هم در غم خود شریک بدانید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در بهمن 90 سلام آقای رضایی. تسلیت میگم و ما رو هم تو غم خودتون شریک بدونید. انشاالله خدا بیامرزتشون. یا حق. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در بهمن 90 انالله و انا الیه راجعون آقای رضایی تسلیت میگم روحش شاد و یادش گرامی ما رو هم در غم خودتون شریک بدونید انشالله غم آخرتون باشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در بهمن 90 با سلام انا لله و انا الیه راجعون «و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی،جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکـونی، آغازی بی پایان را می سراید» با خبر شديم دوست عزيزمان آقای "ستار رضایی" عضو تیم مدیریت جومینا در غم از دست دادن پدربزرگ بزرگوارشان سوگوار است. اين مصيبت جانكاه را به وي و خانواده داغدارشان صميمانه تسليت ميگوييم و ضمن طلب آمرزش الهي براي آن مرحوم، سلامت و بقاي بازماندگان را از حضرت دوست مسئلت داريم. حافظ خدایت باش روحشان شاد ... اللهم صل علی محمد و آل ممحمد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در بهمن 90 روحشان شاد باد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در بهمن 90 ستار جان تسلیت میگم بقای عمر خودت و خانواده محترمتان باشه ما رو هم در غمت شریک بدون. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 انالله و انا الیه راجعون انالله و انا الیه راجعون [align=center]سلام منم به نوبه خودم به شما و خانوادتون تسلیت عرض میکنم، انشالله خاک اون مرحوم بقای عمر شما و خونوادتون باشه. [/align] یا علی(ع)... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 انالله و انا الیه راجعون خلی ناراحت شدم!واقعا نمیدونم چی بگم!فقط میگم ستار جان ما رو هم در غم خودت شریک بدون و به نوبه خودم به عنوان کوچکترین فرد انجمن بهت تسلیت میگم و امیدوارم که بقای عمر خودت و خانواده محترمت باشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام ستار عزیز ازخدای مهربون برات آرزوی صبر دارم امیدوارم روح پدر بزرگوارت همیشه شاد باشه برای شادی روحشان یک صلوات بفرستید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در بهمن 90 انشائ الله خدایش بیامرزد...... ناراحت شدم .... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر