vahid6133 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بنده افزونه google analys رو روی سایتم نصب کردم (کامپوننت و پلاگین) البته توی گوگل آنالیز هم ثبت نام کردم و کد اسکریپت رو هم دریافت کردم اما نمیدونم توی قسمت GA Websit Profile ID چی باید وارد کنم هر چی تویه پروفایلمم میگردم چیزی پیدا نمیکنم مانند تصویر زیر (کادر سوم رو میگم) http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13293979531.jpg از کجا این کد رو بیارم ( تا حالا کسی از این افزونه استفاده کرده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما این را وارد نکنید ببینید مشکلی به وجود میاد یا نه. این یعنی id پروفایل سایتتان را وارد کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid6133 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز هر چی میزنم این پیغام رو میده Error: Invalid GA Profile ID set. The format should XXXXXX is your profile number نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما بزنید 42 چون یوزر ادمین این هست. ببینید عمل می کند یا نه. اصلا چرا شما از کد html که خود گوگل می دهد استفاده نمی کنید؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid6133 0 ارسال شده در بهمن 90 فکر کنم اون آی دی رو پیدا کردم آخه دیگه اون error رو نمیده اما الان این Error رو بهم نشون میده Error: getReport() failed to get a valid XML from Google Analytics API service نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر