Ninja 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام و درود، من هرچقدر سعی کردم که گزینه در منو سایت با آدرس mySite.com/blog داشته باشم نشد!!!!!!!!!!!! یعنی اگر weblog قرار بدم یا چیزی دیگری میشه اما blog نمیشه و وقتی blog قرار میدم با صفحه قرمز رنگ 404 روبرو میشم !!!!!!! چه دلیل داره که من نمیتونم گزینه blog رو در منو سایتم داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشاپیش از لطف و راهنمای اساتید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 90 درود بر شما لطفا آدرس سایتتان هم ذکر بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام نباید چنین مشکلی وجود داشته باشه شما دموی ساییتون رو قرار بدید در ضمن بعد از تغییر کش مرورگر و جوملا رو هم پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. احتمالا شما قبلا یک منو ساختید و اون blog بوده و شما حذف کردید. همونطور که آقای مرادی گفتند کش مرورگر و کش جوملا را حذف کنید. صفحه اصلی سایت را با f5 ریفرش کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر