رفتن به مطلب
shadowdancer

مشکل در برخی ماژول ها پس از به روز رسانی سرور

پست های پیشنهاد شده

با عرض سلام

من یک سرور VPS دارم که روی آن سیستم عامل لینوکس CentOS 5 نصب شده. امروز سیستم عامل را بروز رسانی کردم. اما از همین امروز به مشکلی در سیستم جوملای خود برخوردم و آن اینکه برخی ماژول ها و تنظیمات جوملا به درستی کار نمیکند. مثلا یک ماژول HTML دستی دارم که از امروز هر تغییری در آن میدهم و دکمه Apply را میزنم پس از مدت زیادی خطای The connection was reset در مرورگر دریافت میکنم. برای برخی دیگر از تنظیمات مثلا تغییر منوها نیز این مشکل را دارم. البته کاملا مطمئن نیستم که مشکل از بروزرسانی سرور باشد

میخواستم بپرسم که آیا اصلا ممکن است این مشکل ربطی به بروز رسانی سیستم عامل داشته باشد؟ یا اگر ندارد به نظر شما مشکل از کجاست؟

با تشکر

توضیح اینکه پس از بررسی دریافتم مشکل فقط هنگامی است که در ماژول HTML دستی از کدهای جاوا اسکریپت استفاده میکنم. البته قبلا چنین مشکلی را نداشتم

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

احتمالا جوملا با این سیستم عامل مشکل دارد. شما باید از مدیر سرور این سوال را بپرسید.

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...