molana_rumy 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من برای اولین بار ویرچومارت رو نصب کردم. داشتم توی تنظیمات یه گشتی میزدم که بعد از چند تا نغییر ساده دیدم باتن "اضافه به سبد خرید" نیست و بجای قیمتها هم نوشته شده "استعلام بها". حالا هرچه میگردم نمیتونم درستش کنم. ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 سلام احتمالا توی تنظیماتش باید گزینه "بازگردانی به حالت پیشفرض" داشته باشه، اگه داره از اون استفاده کنید در غیر اینصورت اگه چیزی روش ندارین یه بار حذف کنین و دوباره نصب کنید. یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام وقتی قیمتی وجود نداشته باشه مسلما دکمه خریدی هم وجود نداره شما وارد مدیریت افزونه بشید بعد در سمت راست (منوی آکاردئونی) گزینه پیکربندی(یا همون config) رو انتخاب کنید وارد صفحه ای که شدید در سمت راست پیکربندی قیمت ها موجود هست این مورد رو ویرایش کنید (بعد از ویرایش هم کش رو پاک کنید!) برای پیکربندی قیمت ها هم میتونید منوی فروشگاه رو انتخاب و اولین گزینه که همون پیکربندی فروشگاه هست رو انتخاب کنید و تنظیمات رو انجام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر