rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوستان من از یک نمونه ی ویچوارمارت دارم استفاده می کنم زمانی که کاربری در سایت ثبت نام می کند یک ایمیل برای مدیر و کاربر ارسال می شود چگونه می توانم محتویات هر دو ایمیل را دستکاری کنم بخصوص برای مدیر ؟ با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. از کامپوننت Community Builder استفاده کنید. نسخه فارسی آن در جومینا موجود است. شما در تنظیمات این کامپوننت می توانید بگید که در ارسال ایمیل چی محتویاتش باشد. بعد از نصب هم یک منو بسازید و به ثبت نامش لینک دهید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز هرچی سرچ زدم یافت نکردم میشه بیشتر راهنمایی کنید با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. بفرمایید: http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/user-clasifiled/461-cbpersian.html موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر