رفتن به مطلب

tanha_to0

عضو تالار جوملا
  • تعداد ارسال ها

    469
  • تاریخ عضویت در سایت

  • آخرین بازدید

پست ها ارسال شده توسط tanha_to0


  1. دوست عزيز

    اگر از سطل زباله پاك كنيد نبايد اين پيغام رو بده. مجدد سطل زباله رو چك كنيد و اگر وجود داشت حذف كنيد

    اگر بازم هم همين خطا رو داد نام اختصاصي منو رو يه اسم ديگه بزاريد

    موفق باشيد


  2. دوست عزيز

    فايل زبان افزونه رو ويرايش كنيد

    شما پيش شماره ها رو بهش ميديد

    وقتي شماره مركزي كه پيش شماره اون رو وارد كرديد وارد بشه نوشته پشتيباني مي شود يا هر چيزي نمايش داده بشه و زماني كه شماره اي كه توي سايت ثبت نشده وارد بشه سيستم پيغام اون مركز پشتيباني نميشه يا هر پيغام ديگه اي كه ميخوايد رو نمايش بده

    اوميدوارم توضيحاتم واضح باشه

    موفق باشيد


  3. دوست عزيز

    براي اينكه اسم موقعيت هاي اضافه شده توي ليست موقعيتها نمايش داده بشه شما فايل templateDetails.xml را با ويرايش گر باز كنيد و در پايين موقعيتهايي كه در اين فايل ليست شده اسم موقعيتهاي جديد را مثل بقيه موقعيتها اضافه و ذخيره كنيد

    موفق باشيد


  4. دوست عزيز

    افزونه هاي املاك اكثرا دو قسمت دارن ، يكي اينكه مدير ميتونه ملك اضافه كنه و دوم اينكه كاربر با عضويت در سايت ميتونه ملك رو ثبت كنه و بعد از تاييد مدير سايت نمايش داده ميشه

    كاربران عادي هم ميتونن در املاك ثبت شده جستجو كنند

    موفق باشيد


  5. دوست عزيز

    ممكنه توي روت هاستتون يه فايل ايندكس گذاشته باشه كه بصورت ديفالت هاست اول اون رو نمايش ميده

    چك كنيد اگر همچين فايل هست تغيير نام بدين يا پاك كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه

    index.html or index.htm

    اگه اين دو نوع فايل وجود نداشت از يه بسته جوملا فايل index.php رو توي روت خودتون كپي كنيد و قبلي رو هم حذف كنيد مشكلوت حل ميشه

    موفق باشيد


    دوست عزيز

    يادم رفت اينو بگم چك كنيد اگر بقيه سايتهاي روي اون سرور هم هك شده بودن كه هيچ اما اگر فقط سايت شما هك شده بود حتما توي فايلهاتون شل وجود دارد اونو پيدا كنيد و پاك كنيد كه مجددا هك نشيد و نكات امنيتي زير رو انجام بدين

    1- اپديت كردن جوملا به اخرين نسخه

    2- پسورد گذاري روي پوشه ادمين

    4-دسترسي 644 به پوشه temp

    5- در صورت امكان افزونه هاي امنيتي نصب كنيد

    اگر مشكل ديگه اي هم بود بگيد در خدمتم


  6. دوست عزيز

    توي همين انجمن دوستان زير افزونه نويسي ميكنن باهاشون تماس بگيريد

    1-ستار رضايي

    2-رضواني

    3-حاجي پور

    4-

    اكثر دوستان شماره موبايلشون توي پروفايلهاشون هست يا باهاشون تماس بگيريد و يا براشون پيام خصوصي بزاريد

    موفق باشيد


  7. دوست عزيز

    با ادمين سرورتون تماس بگيريد فكر كنم smtp رو غير فعال كرده باشن

    اگر بخوايد از gmail استفاده كنيد توي انجمن جستجو كنيد قبلا بطور مفصل در مورد تنظيمات و مشكلات اون بحث شده

    موفق باشيد


  8. دوست عزيز

    نسخه هاي ديگه اي از افزونه docman كه از اشيانه دانلود كرديد هم توي انجمن هاي جوملا منتشر شده و فارسي هم هست كه ميتونيد از اونا استفاده كنيد

    در مورد نصب نشدن هم ميتونيد از نصب بصورت لينك استفاده كنيد و يا بصورت دستي نصب كنيد كه اين مشكل پيش نياد.(فايل رو در پوشه tmp اپلود كنيد و از حالت زيپ خارج و سپس لينك پوشه رو به محيط نصب افزونه بديد)


  9. دوست عزيز

    براي اينكار بايد وارد phpmyadmin بشيد و بعداز انتخاب ديتابيسي كه ميخواهيد ازش خروجي تهيه كنيد روي گزينه export كليك كنيد و در پايين پنجره باز شده نوع خروجي رو انتخاب كنيد كه بهتره gzip رو انتخاب كنيد و سپس دكمه تاييد رو بزنيد تا صفحه ذخيره ظاهر بشه.

    اميدوارم توضيحاتم ساده و كاربردي باشه

    موفق باشيد


  10. دوست عزيز

    البته اموزش تبديل منحصرا همين اموزش توي جومينا ماركت نيست و توي انجمن هم جستجو كنيد لينك دانلود از اموزش هاي دوستان ديگر هم پيدا مي كنيد

    يعني فكر نكنيد كه فقط براي فروش هست بلكه اموزشهاي رايگان هم بصورت فيلم و هم بصورت فايل الكترونيكي تو ينت منتشر شده فقط يه جستجو ميخواد.

    موفق باشيد


  11. اقاي حاجيان عزيز

    توي جومينا يه نسخه از الفا يوزر پوينت منتشر شده اما فقط بخش كاربريش فارسي هست و بخش مديريتش هنوز خارجكيه

    شما همون رو ااستفاده كن تا نسخه تمام فارسي جومينا منتشر بشه چون ممكنه ورژن نسخه اي كه منتشر ميشه فرق كنه

    اگر همون نسخه قبلي رو ميخواي من قسمت مديريتش رو هم براي كار خودم فارسي كردم

    اگر نميخواي تا اون موقع صبر كني و نسخه قبلي به كارت مياد ايميلت رو توي پيام خصوصي برام بزار تا برات ميل كنم

    موفق باشي


  12. دوست عزيز

    ماژول لوگين شما بايد قابليت افقي يا عمودي شدن رو داشته باشه

    اگر از اين ماژولي كه استفاده ميكنيد اين قابليت رو نداشت ميتونيد از ماژول yoo_ login استفاده كنيد كه اين قابليت را دارد.

    براي تغيير از حالت افقي به عمودي هم به تنظيمات ماژول مراجعه كنيد

    موفق باشيد


  13. دوست عزيز

    شما ميتونيد از افزونه rs membership استفاده كنيد

    در اين افزونه دسته هاي مختلف مي سازيد و تعيين ميكنيد كه اين گروه يك ماهه و يا گروه ديگه دو ماهه و هر كابر كه عضو يك گروه مي شود بعد از عضويت در اون گروه بعد از گذشت مدت مشخص دسترسيش قطع مي شود.

    موفق باشيد


  14. آشنایی با الگوریتم MD5

    1- خلاصه:

    در این مقاله با الگوریتم "خلاصه پیام MD5" آشنا می شویم. این الگوریتم یک رشته با طول متفاوت را به عنوان ورودی می گیرد و یک "خلاصه پیام MD5" یا "اثر انگشت" با طول 128 بیت می سازد.

    در این روش اینکه دو پیام مختلف دارای یک "خلاصه پیام" باشند یا اینکه یک رشته از روی یک "خلاصه پیام" ساخته شود غیر ممکن می باشد. این الگوریتم برای امضاهای دیجیتال مناسب است، جایی که احتیاج به خلاصه کردن یک فایل بزرگ در یک رشتهء امن و فشرده، قبل از کد کردن آن متن، در سیستم های کدینگ، با کلید های خصوصی و عمومی آن سیستم مانند RSA (Rivest Shamir Adelman)

    الگوریتم MD5 برای داشتن سرعت بالا در ماشین های 32 بیتی طراحی شده است در عین حال احتیاجی به جانشینی ها در جداول بزرگ ندارد. این الگوریتم را با کدهای بسیار کمی می توان نوشت.

    الگوریتم MD5 توسعه ای از الگوریتم MD4 می باشد با این تفاوت که MD5 کمی کندتر از MD4 عمل می کند اما در طراحی آن بسیار محافظه کارانه عمل شده است.

    MD5 به این دلیل طراحی شد که حس کردند MD4 به عنوان سرعت بالایی که داشت پذیرفته شده و از امنیت بالایی در شرایط بحرانی برخوردار نمی باشد. MD4 برای سرعت بالا طراحی شده ولی احتمال شکست آن در رمز کردنی موفق وجود دارد. MD5 کمی در سرعت کند شده با این تفاوت که بیشترین امنیت را داراست. این الگوریتم حاصل تاثیر دادن نظرات تعدادی از استفاده کنندگان MD4 به همراه مقادیری تغییر در ساختار الگوریتم برای افزایش سرعت و قدرت آن می باشد. الگوریتم MD5 در این مکان عومی قرارگرفته تا از آن استفاده و در صورت امکان استاندارد شود.

    2- شرایط و نکات لازم:

    در این متن منظور از « کلمه» تعداد 32 بیت و «بایت» تعداد 8 بیت داده می باشد. یک صف از بیت ها دارای خصوصیات طبیعی یک صف از بایتها می باشند که هر گروه هشت تایی متوالی از بیتها یک بایت را تشکیل می دهند که پرارزش ترین بیت در ابتدا قرار دارد. یک صف از بایت ها دقیقا مشابه یک صف 32 بیتی از کلمات پردازش می شود. جایی که گروهی 4 تایی از توالی بایتها پردازش می شوند، کم ارزش ترین بایت اولین بایت می باشد.

    اجازه بدهید از x_i بجای xi (x اندیس i ) استفاده کنیم و اگر مقدار اندیس یک عبارت محاسباتی بود آن را در {} محدود می کنیم، مانند: x_{i-1} . همچنین از ^ به عنوان علامت توان استفاده می کنیم، پس x^i یعنیx به توان i .

    اجازه بدهید از علامت «+» برای اضافه کردن دو کلمه به هم استفاده کنیم. از x<<<5 به عنوان عملگر چرخش بیتی در کلمات استفاده می شود کهx به اندازه 5 بیت به چپ چرخش می کند.

    از not (x) به عنوان عملگر نقیض بیتی، از X v Y به عنوان عملگر فصل (or) و از X xor Y به عنوان عملگر exclusive or و از XY به عنوان عملگر عطف (and) استفاده می کنیم.

    3- توضیحات الگوریتم MD5:

    فرض کنید ما b بیت پیام به عنوان ورودی داریم و تصمیم داریم خلاصه پیام آن را بدست آوریم. b در اینجا یک عدد نا منفی و صحیح است، b می تواند مقدار صفر داشته باشد و هیچ محدودیتی برای مضرب هشت بودن آن نیست و به هر اندازه می تواند بزرگ باشد. فرض کنید بیت های این پیام را بشود به صورت زیر نوشت:

    m_0 m_1 ... m_{b-1}

    برای آوردن خلاصه پیام 5 مرحله زیر را انجام می دهیم:

    * گام 1- اضافه کردن بیتهای نرم کننده:

    طول پیام مورد نظر به 448 به پیمانه 512 توسعه پیدا می کند به این معنی که اگر به طول پیام 64 بیت اضافه شود، طولش مضربی از 512 خواهد بود. عمل توسعه دادن همیشه اجرا می شود مگر اینکه طول پیام به صورت 448 به پیمانه 512 باشد.

    عمل توسعه پیام یا نرم کردن آن به صورت زیر انجام می شود:

    یک بیت [1] سپس تعدادی بیت

    * به پیام اضافه می شود.اضافه شدن بیت های 0 تا زمانی که طول رشته به 448 بر پایه 512 برسد، ادامه پیدا می کند. در این عمل حداقل یک بیت و حداکثر 512 بیت اضافه خواهد شد.

    * گام 2- افزایش طول:

    یک نمایش 64 بیتی از b بیت پیام اولیه به آخر نتیجه گام قبل اضافه می شود. در بدترین حالت، b بزرگتر از 64 بیت خواهد بود. در این حالت فقط 64 بیت کم ارزش b استفاده خواهد شد.

    هم اکنون طول پیام بدست آمده دقیقا معادل مضربی از 512 خواهد بود. مشابه اینکه بگوییم، این پیام طولی معادل مضربی از16 کلمه دارد اجازه بدهید M[0…N-1] را نمایانگر کلمات پیام بدست آمده بدانیم. (N مضربی از 16 می باشد.)

    * گام 3- یین بافر برای MD:

    برای محاسبه خلاصه پیام یک بافر 4 کلمه ای (A,B,C,D) استفاده می شود. هر کدام از A، B، Cو D یک ثبات 32 بیتی می باشند. این ثبات ها مطابق جدول زیر مقدار دهی می شوند ( بایتهای کم ارزش در ابتدا قرار دارند )

    word A: 01 23 45 67

    word B: 89 ab cd ef

    word C: fe dc ba 98

    word D: 76 54 32 10

    * گام 4- پردازش پیام در بلاک های 16 کلمه ای:

    در ابتدا 4 تابع کمکی تعریف می کنیم که هر کدام به عنوان ورودی سه کلمهء 32 بیتی می گیرد و برای خروجی یک کلمهء 32 بیتی تولید می کند.

    F(X,Y,Z) = XY v not(X) Z

    G(X,Y,Z) = XZ v Y not(Z)

    H(X,Y,Z) = X xor Y xor Z

    I(X,Y,Z) = Y xor (X v not(Z))

    در هر موقعیت بیتی، F به عنوان شرط عمل می کند: اگر X آنگاه Y در غیر این صورت Z. تابع F می توانست طوری تعریف شود که به جای استفاده از v از + استفاده کند چون XY و not(X) هرگز یک هایی در موقعیت بیتی یکسان نخواهد داشت. جالب است به یاد داشته باشید که اگر بیت های X، Y و Z مستقل و غیر مرتبط باشند، هر بیت از F(X, Y, Z) مستقل و غیر مرتبط خواهد بود.

    توابع G، H و I شبیه تابع F هستند، به طوری که آنها در "توازی بیتی" کار می کنند تا خروجی شان را از بیت های X، Y و Z تولید کنند. در چنین روشی اگر بیت های متناظر X، Y و Z مستقل و غیر مرتبط باشند، آنگاه هر بیت از G(X, Y, Z)، H(X, Y, Z) و I(X, Y, Z) مستقل و غیر مرتبط خواهند بود.

    توجه داشته باشید که تابع H، تابع XOR یا توازن بیتی از ورودی هایش است. این گام از یک جدول 64 عنصری T[1…64] ساخته شده از یک تابع مثلثاتی، استفاده می کند. اجازه دهید T، I-امین عنصر جدول را مشخص می کند که برابر است با قسمت صحیح حاصلضرب 4294967296 در abs(sin(i))، به طوری که I به رادیان باشد.

    کارهای زیر را انجام می دهید:

    /* Process each 16-word block. */

    For i = 0 to N/16-1 do

    /* Copy block i into X. */

    For j = 0 to 15 do

    Set X[j] to M[i*16+j].

    end /* of loop on j */

    /* Save A as AA, B as BB, C as CC, and D as DD. */

    AA = A

    BB = B

    CC = C

    DD = D

    /* Round 1. */

    /* Let [abcd k s i] denote the operation

    a = b + ((a + F(b,c,d) + X[k] + T) <<< s). */

    /* Do the following 16 operations. */

    [ABCD 0 7 1] [DABC 1 12 2] [CDAB 2 17 3] [bCDA 3 22 4]

    [ABCD 4 7 5] [DABC 5 12 6] [CDAB 6 17 7] [bCDA 7 22 8]

    [ABCD 8 7 9] [DABC 9 12 10] [CDAB 10 17 11] [bCDA 11 22 12]

    [ABCD 12 7 13] [DABC 13 12 14] [CDAB 14 17 15] [bCDA 15 22 16]

    /* Round 2. */

    /* Let [abcd k s i] denote the operation

    a = b + ((a + G(b,c,d) + X[k] + T) <<< s). */

    /* Do the following 16 operations. */

    [ABCD 1 5 17] [DABC 6 9 18] [CDAB 11 14 19] [bCDA 0 20 20]

    [ABCD 5 5 21] [DABC 10 9 22] [CDAB 15 14 23] [bCDA 4 20 24]

    [ABCD 9 5 25] [DABC 14 9 26] [CDAB 3 14 27] [bCDA 8 20 28]

    [ABCD 13 5 29] [DABC 2 9 30] [CDAB 7 14 31] [bCDA 12 20 32]

    /* Round 3. */

    /* Let [abcd k s t] denote the operation

    a = b + ((a + H(b,c,d) + X[k] + T) <<< s). */

    /* Do the following 16 operations. */

    [ABCD 5 4 33] [DABC 8 11 34] [CDAB 11 16 35] [bCDA 14 23 36]

    [ABCD 1 4 37] [DABC 4 11 38] [CDAB 7 16 39] [bCDA 10 23 40]

    [ABCD 13 4 41] [DABC 0 11 42] [CDAB 3 16 43] [bCDA 6 23 44]

    [ABCD 9 4 45] [DABC 12 11 46] [CDAB 15 16 47] [bCDA 2 23 48]

    /* Round 4. */

    /* Let [abcd k s t] denote the operation

    a = b + ((a + I(b,c,d) + X[k] + T) <<< s). */

    /* Do the following 16 operations. */

    [ABCD 0 6 49] [DABC 7 10 50] [CDAB 14 15 51] [bCDA 5 21 52]

    [ABCD 12 6 53] [DABC 3 10 54] [CDAB 10 15 55] [bCDA 1 21 56]

    [ABCD 8 6 57] [DABC 15 10 58] [CDAB 6 15 59] [bCDA 13 21 60]

    [ABCD 4 6 61] [DABC 11 10 62] [CDAB 2 15 63] [bCDA 9 21 64]

    /* Then perform the following additions. (That is increment each

    of the four registers by the value it had before this block

    was started.) */

    A = A + AA

    B = B + BB

    C = C + CC

    D = D + DD

    end /* of loop on i */

    * گام 5- خروجی:

    خلاصه پیامی که به عنوان خروجی تولید می شود و عبارت است از A، B، C و D، که ما با کم ارزش ترین بیت A شروع می کنیم و به با ارزش ترین بیت D خاتمه می دهیم. این تعریف MD5 را کامل می کند.

    4- نتیجه:

    الگوریتم خلاصه پیام MD5 به سادگی قابل اجرا می باشد و یک "اثر انگشت" یا "خلاصه پیام" از پیام با طول اختیاری تولید می کند. گمان برده می شود که امکان مواجه شدن با دو پیام که خلاصه پیام مشابهی دارند از رتبهء 64^2 و برای هر پیامی که به آن یک خلاصه پیام داده شده است از رتبهء 128^2 می باشد.

    الگوریتم MD5 برای نقاط ضعف به دقت بررسی شده است. به هر حال این الگوریتم نسبتا جدید است و تحلیل امنیتی بیشتری را طلب می کند، مشابه طرح های مشابه در این رده.

    برای رمز شکنی آنلاین این الگوریتم می توانید از سایت زیر بهره ببرید:

    http://www.huehacker.info/


  15. دوست عزيز

    شما با افلا يوزر ميتونيد به هر كاربر اعتبار بدهيد و قوانيني تعريف كنيد كه براي فعاليتهاي مختلف امنتياز بگيرد و يا امتياز كسر شود

    شما با آر اس مببر شيپ ميتونيد گروه بندي كنيد كه مثلا گروه الف به چه بخشها يا مطالبي دسترسي دشته باشد و اين دسترسي براي چه مدتي باشد

    اميدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشيد

    موفق باشيد


  16. دوست عزيز

    طبق قوانين انجمن شما بايد لينك دانلود رو توي همين سايت بزاريد و از اپلود سنتر جومينا استفاده كنيد

    شما لينك وب سايت خودتون رو داديد و اونجا هم نوشتيد قيمت 00000 تومان خب همينجا ميگفتيد تجاريه

    موفق باشيد

×
×
  • افزودن...