برترین های انجمن


ارسال های محبوب

Showing most liked content on 30/05/97 در همه مناطق

  1. 1 point
    MRDindar

    نمایش فایلهای انمیشن

    سلام اینکه فایل دانلود میشه بخاطر idm هست و یا سطح دسترسیش. لینک های زیر رو بررسی کنید فقط با چند خط کد میشه اینکار رو انجام داد اگر منظورتون رو اشتباه متوجه نشده باشم. https://www.codexworld.com/embed-pdf-document-file-in-html-web-page/ https://stackoverflow.com/questions/17784037/how-to-display-pdf-file-in-html
  2. 1 point
    مسیر زیر را از طریق کنترل پنل هاست خود دنبال نمایید : مسیر: /administrator/components/com_k2/views/item/view.html.php فایل را باز کرده و کد زیر راجستجو نمایید : FilterOutput::objectHTMLSafe($item, ENT_QUOTES, array( 'video', 'params', 'plugins' )); سپس کد زیر را جایگزین کد قبلی نمایید : FilterOutput::objectHTMLSafe($item, ENT_QUOTES, array( 'video', 'params', 'plugins', 'metadata' )); قبلش بک اپ فراموش نشه ...نتیجه رو همین جا اعلام بفرمایید...
  3. 1 point
    وحید محمدی

    اکیبا بکاپ

    سلام دوست عزیز تا حالا با این مشکل بر نخوردم ولی اگر عبارت SCRIPT_FILENAME را در فایل php/php.ini جستجو کنیم ( من از زمپ استفاده می کنم برای ومپ شاید مسیرش به این شکل هست wamp\bin\php\phpxxxx که بسته به نسخه xxxx ها متفاوت هست اگر نبود خلاصه فایل php.ini را بگردید و پیداش کنید) به صورت کدهای زیر هست. عبارت ;cgi.fix_pathinfo=1 را بررسی کنید ببینید دقیقاً به شکل زیر هست؟ ; cgi.fix_pathinfo provides *real* PATH_INFO/PATH_TRANSLATED support for CGI. PHP's ; previous behaviour was to set PATH_TRANSLATED to SCRIPT_FILENAME, and to not grok ; what PATH_INFO is. For more information on PATH_INFO, see the cgi specs. Setting ; this to 1 will cause PHP CGI to fix its paths to conform to the spec. A setting ; of zero causes PHP to behave as before. Default is 1. You should fix your scripts ; to use SCRIPT_FILENAME rather than PATH_TRANSLATED. ; http://php.net/cgi.fix-pathinfo ;cgi.fix_pathinfo=1 تغییراتی در این عبارت بدید مثلاً سیمیکلن ; ابتدای آن را بردارید و مقدار 0 به آن بدی به صورت زیر cgi.fix_pathinfo=0 بعد از تغییراتی که دادید و تغییرات را ذخیره کردید باید زمپ یا ومپ را خاموش کنید و ازش خارج بشید و از نو زمپ یا ومپ را فعال کنید تا تغییرات اعمال بشه. حالا ببینید مشکل حل میشه؟