m.gohargazi 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام هر چی سرچ کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم لطفا یه منو ساز بهم معرفی کنید که اولا vertical bashe farsi bashe yani zir menu b samt chap baz she در ضمن می خواهم بخش منو سطح اول باشه و مجموعه منو سطح 2 swmenu رو دارم ورلی فارسی نیست یعنی منو ها به سمت چپ باز نمیشن به سایت زیر سربزنید متوجه میشیدiaftab.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام می تونید از افزونه منوی عمودی که به صورت فارسی و راست چین در سایت جومینا گذاشته شده استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام می تونید از افزونه منوی عمودی که به صورت فارسی و راست چین در سایت جومینا گذاشته شده استفاده کنید میشه لطفاَ لینک دانلودش رو بهم بدید؟؟ آخه من زیاد منو ساز نصب کردم ولی بخ درد نخوردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 بفرمایید http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/menus/381-vmmenu2.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر