m.gohargazi 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام چگونه می توانم در قالب blueoom --------------------------------> top menu ایجاد کنم؟؟ لطفا راهنماییم کنید یا بگید حداقل چطور میتونم top menue ایجاد کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز میتونید بیشتر توضیح بدید.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز شما باید از مدیریت جوملا و از قسمت مدیریت منو ها اقدام به ساختن منو بالا رو انجام بدبد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 دوست من لطفا از رنگ و فونت پیش فرض انجمن استفاده کنید! یه منوی جدید بسازید یایکی از منو های فعلی تون رو توی موقعیت top menu بذارین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در بهمن 90 lممنون دوستان نکتش این بود که باید موقعیتش رو یوزر 3 بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر