pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوستان من می خوام در داخل سایت یک قسمتی داشته باشم که وقتی یک فرد لاگین میکنه بتونه یک صفحه اختصاصی مه من از قبل خواستم ببینه رو مشاهده کنه . مثلا یک گروهی هستن که ازشون آزمون گرفته شده و می خوام که وقتی یک فرد لاگین میکنه بره توی صفحه نتایج و فقط نتیجه خودش رو ببینه و کس دیگه ایی اصلا نبینه. آیا همچین افزونه ایی هست؟خیلی بهش نیاز دارم. ممنون از توجه شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. از کامپوننت دیوار جومینا استفاده کنید. یا اینکه برای هر یوزر صفحه ای بسازید و در منوی کاربری بهشان وصل کنید. یا اینکه از سیتم تیکتینگ استفاده کنید. ولی فکر کنم کامپوننت دیوار از همش بیشتر به کارتون بیاد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنونم دوست عزیز منظورم این بود که من میخام یه سری نمرات رو به بعضی از کاربران نمایش بدم ، یعنی طرف با نام کاربری و رمز عبور وارد بشه یا مثلا با یه شماره اختصاصی و بعدش یک صفحه رو ببینه که فقط نمره خودش رو توش نوشته و بتونه ببینه . ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام اگه از افزونه های جوملا خوشتون نیومد میتونید از اسکریپت استفاده کنید در ساب دامین نصب کنید و داخل سایتتون بهش لینک بدین یکی از بهترین سیستم ها رو که من دیدم براتون پیام خصوصی میفرستم تا نقض قانون نشه خیلی امکانات خوبی داره همون چیزی که مد نظرتونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 دوست من اگه افزونه فقط برای نمره دهی و نمایش نمره می خوای از افزونه "کامپوننت مدیریت مدرسه جومینا" استفاده کن. سرچ کنید فکر کنم داخل انجمن باشه، نبود تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه یاعلی... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 عرفان جان این افزونه ها و اسکریپت ها خیلی پیچیده و کامل هستن در حالی که کاری که من میخام بکنم خیلی ساده تر است . ببینید من یک سری افراد دارم که در سایت عضو هستن و هر 2 ماه یکبار میخام فقط یک صفحه یا بهتر بگم یک نمره رو بهشون اطلاع بدم . بدین صورت که وقتی وارد سایت میشن برن اون صفحه نمره خودشون رو ببینن . یا یه ماژولی چیزی که وقتی وارد میشن اون نمره رو ببینن. لطفا پیشنهاد بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در بهمن 90 منم همین رو لازم داشتم ولی پیدا نکردم به خاطر همین از کامپوننت k2 استفاده کردم ولی چون به بقیه قسمتهای k2 احتیاج نداشتم همه آیتم هاشو حدف کردم و فقط مدیریت کاربران رو گذاشتم. اینم لینک دانلود. برو حالشو ببر دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز p30note ممنون از راه حل خوبتون میشه درخواست کنم یک ذره برام آموزش قرار بدین الان که روی گزینه وارد کردن مطالب کلیک می کنم ارور میده و اخطار 500 مینویسه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 دلیل اخطار 500 اینه که دوستمون یکسری از فایل ها رو حذف کردن شما اول نسخه اصلی و کامل k2 رو نصب کن مطالب رو وارد کن بعد با حذف فایلهای اضافی k2 اونو به شکلی دربیار که پی سی نت درآورده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز p30note ممنون از راه حل خوبتون میشه درخواست کنم یک ذره برام آموزش قرار بدین الان که روی گزینه وارد کردن مطالب کلیک می کنم ارور میده و اخطار 500 مینویسه. با تشکر شما واسه اینکه برای کاربراتون مطلب بذارید احتیاجی به وارد کردن مطالب ندارید فقط به قسمتی که در عکس مشخص کردم برید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در بهمن 90 منم همین رو لازم داشتم ولی پیدا نکردم به خاطر همین از کامپوننت k2 استفاده کردم ولی چون به بقیه قسمتهای k2 احتیاج نداشتم همه آیتم هاشو حدف کردم و فقط مدیریت کاربران رو گذاشتم. اینم لینک دانلود. برو حالشو ببر دانلود سلام. با تشکر از ارسال این فایل لطفا برای راحتی کاربران فایل رو در سرور جومینا آپلود کنید سپاس-بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر