s1r101 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خدمت همگی خواهش میکنم کمک کنید دیگه هیچ افزونه ای روی جوملا 1.5 من نصب نمیشه چون کلی دست کاری کردم و داغونش کردم کارهایی که امروز کردم: 1.جایگزینی فایل های جاوا بهینه از سایت جی تی متریکس 2.دستکاری در پلاگین CssJsCompress و حذف یک فایل php و بالا نیامدن سایت و در نتیجه حذف این پلاگین از phpmyadmin 3.حذف چند کامپوننت ماژول و پلاگین نصب شده توسط خودم و اضافه شده به جوملا و و حذف زبان انگلیسی مدیریت این پیامی هست که در نصب تمام افزونه ها با اون مواجه میشم http://up5.iranblog.com/images/73017937068487031044.jpg هاست من هم سالم هست چون با سایت دیگرم که روی همین هاست هست و روی اون جوملا 1.5 نصبه درست کار میکنه و مال دوستمم درست کار میکنه! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام خسته نباشید زدید جوملا رو :1: یکبار نسخه خام جوملا رو اکسترکت کنید بعد پوشه اینستالیشن رو حذف کنید تنظیمات ftp رو دوباره انجام بدید در ضمن الان هم میتونید افزونه نصب کنید منتها باید برید به کنترل پنل هاست افزونه در پوشه tmp بریزید بعد توسط نصب از دایرکتوری در مدیریت جوملا افزونه رو نصب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. اگر تنظیمات ftp را درست کردید و جواب نداد ، ftp را غیرفعال کنید و سطح دسترسی پوشه tmp را 777 کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام مشکل از حذف یکی از فایل های هسنه جوملا بود با یک بار اکترکت کردن کل جوملا از اول درست شد!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر