naser_847 0 ارسال شده در بهمن 90 با عرض سلام خدمت دوستان فرض کنید من یک سایت در شبکه می خوام راه اندازی کنم ایا امکان این هست که تنها کسانی به سایتم دسترسی داشته باشند که نام کامپیوترشون در سیستم من به ثبت رسیده باشه یعنی اگه کسی که نام کامپیوترش در سیستم من به ثبت رسیده با زدن نام سایت من در مرورگر وارد سایتم بشه ولی کسی که اسم کامپیوترش در سیستم من ثبت نشده وقتی ادرس سایتمو وارد می کنه صفحه سایتم باز نشه برنامه ای چیزی وجود داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. اگر در شبکه شما ip های مختلفی وجود دارد ، می توانید از یک پلاگین استفاده کنید و بهش آیپی هایی که می خواهید به سایت دسترسی داشته باشند را بدید تا دیگران به این سایت دسترسی نداشته باشد. البته تا به حال من چنین پلاگینی ندیدم و باید بدید برایتان بنویسند.(با آقای تهرانی یا آقای رضایی تماس بگیرید.) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 یه روش راحتی که میتونید استفاده کنید اینه که روی پوشه ای که تو هاستتون سایتتون رو قرار دادین یوزر و پسورد های مختلف بذارین، بعد هرکی بخواد وارد بشه باید یوزر و پسوردش رو بزنه تا بتونه سایتو ببینه مثل این سایت(که البته فکر کنم چون فعلا غیر فعاله رو سایتش رمز گذاشته!) http://joomla.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر