behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من میخوام بتونم توی سایت زیر مجموعه درست کنم بینهایت چطوری و این که من k2 نصب کردم این اررور را داد چیکار کنم Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 500715 bytes) in D:\wamp\www\site-localhost-20111127-201934\libraries\joomla\filesystem\archive\zip.php on line 325 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوالاتتون رو جداگانه بپرسید! (قوانین انجمن) در جوملا 1.5 این امکان رو ندارید مگر افزونه ای باشهو به واسطه اون افزونه این کار رو انجام دهید در مورد سوال دوم مشکلتون از memory size هست که در لوکال در فایل php.ini می تونید مقدارش رو افزایش دهید (قبلا توضیح کامل داده شده) (اگر این حجم رو افزایش ندادید از طریق نصب از پوشه هم می تونید افزونه رو بدون محدودیت نصب کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 خوب افزونه ای دارید من خیلی گشتم نیست اصلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام همانطور که جناب فرحزادیان فرمودند شما باید هرسوال را در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید البته قبلش باید جستجو کنید و اگه نتیجه نگرفتید تاپیک بزنید در مورد سوال اول من نمیدونم افزونه ای هست یا نه ، شاید سایر دوستان بتونن در این مورد راهنمایی کنند ولی توصیه میکنم جوملاتون رو از 1.5 به 2.5 ارتقا بدید . چون تو ورژنهای بالاتر این امکان را دارید که مجموعه های تو در تو و بینهایت ایجاد کنید بدون نیاز به افزونه !!! در مورد سوال دوم هم روی آیکن ومپ کلیک کنید و از منوی PHP گزینه php.ini را انتخاب کنید . سپس به دنبال عبارت memory_limit بگردید و مقدار آن را به فرض روی 128M قرار بدید و در انتها تغییرات را ذخیره کنید . دوباره روی آیکن ومپ کلیک کنید و گزینه Restart All Services را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 یک سوال برای جوملا 2.5 قالب و افزون های خوب هست و ایا قالب های ان مثل 1.5 سیستمش قالب هست. افزونهاش کم نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام خیر هنوز مثل جوملا 1.5 ، افزونه و قالب برای جوملا 2.5 موجود نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 کلشو بگم من میخوام یک سایت دانلود کتاب بزنم میخوام ببینم چیکار کنم بهتر بتونم کتاب ها را طبقه بندی کنم راحت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. شما لازم نیست از k2 و جوملا 1.5 استفاده کنید. شما از جوملا 2.5 استفاده کنید. بیشتر امکانات مورد نیاز شما را داره. برای مدیریت دانلود هم می توانید از jdownloads استفاده کنید که خیلی قدرتمند هست. من یک دلیل محکم دارم برای ترجیح دادن جوملا 2.5 به جوملا 1.5 : ار همه ی دلایل که بگذریم ، یک دلیل محکم برای این ترجیح هست اینکه جوملا 2.5 به دلیل جدید بودن و پشتیبانی طولانی ، هرچه علم پیشرفت کند و افزونه های جدید برای جوملا 2.5 منتشر خواهند شد و چون بزودی پشتیبانی جوملا 1.5 تمام هست ، دیگر افزونه ای برایش منتشر نخواهد شد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر