9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه دوستان عزیز قالب ما با موزیلا و تقریبا 4 مرورگر دیگه هیچ مشگلی نداره اما با این اینترنت اکسپلورر درگیری داره ! در E7 کمی مااژولها جابه جا میشه اما در E6 خیــــــلی جاابه جا میشه دیگه بقیش رو تست نکردم . ممنون میشم دوستان اگر کسی بلد هست آموزش این تایپیک که جناب شمسی زحمتش رو کشیدن پیاده کنه برای ما چون من خودم سعی کردم دیدم کلا سایت بالا نمیاد lol یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. طبق این آموزش که آقا سعید داده است ، شما می توانید یک فایل مخصوص به IE با ورژن های مختلف بسازید. ولی بعد از این کار شما باید زبان CSS را هم بلد باشید تا بتوانید مشکلات خود را با IE حل کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام ممنون بله اقای شمس هم در مطلبشون گفته بودند مشگل اینجاست که بنده CSS بلد نیستم و ایشون ذکر کردند دوستانی که بلد نیستند در تایپیک جداگانه در خواست بدن تا هرکس که وقت داشت براشون این کارو بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز. کلا IE با اغلب قالب های طراحی شده مشکل داره این مشکل هم به دلیل استفاده از ساختار های تقسیم بندی قالب هست که توسط IE پشتیبانی نمیشه! مشکل از IE هست. میتونی یک فایل جداگانه واسه IE طراحی کنی اما 100% نمیتونه همونی باشه که انتظارشو دارین! در ضمن همین کار در اصل طراحی یک قالب جدید هست پس بهتره از قالب هایی استفاده کنین که اکثر مرورگرها اون رو پشتیبانی میکنن! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 خب دوست عزیز شما میگید ما قالب سایت رو عوض کنیم ؟ بهتر نیست یه تغییر کوچیک تو شانجام بشه ؟ اصلاح بشه ؟ دوستانی که CSS بلد هستند میتونن این مشگلات رو خیلی راحت حل کنن این تایپیک رو مطالعه کنید بد نیست یکی از دلایل برتری فروم جومینا همین هست که اینطور مشگلات جوملا رو برای اعضا حل میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر