masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام،این افزونه رو کسی میدونه باید از کجا پیدا کنم چون وجود دارد گفتم ولی نمیدونم کجاست!!این افزونه در پایین صفحه قرار میگیرد.لطفا برام پیداش کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13290796791.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام یه دمو میدادین ازش بد نبودش. چه امکاناتی داره؟یه نوار که پایین سایت قرار بگیره نیزای به افزونه فکر نکنم داشته باشه . به راحتی میشه دستی نوشتش و قرار داد. باز یه دمو بدید بهتره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام ماژول ابزار سایت یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hessamncp 0 ارسال شده در بهمن 90 این یه سایت هستش که تولبار می سازه اسمش هم فکر کنم ویبیا هستش البته خارجی هستشا می گردم آدرسش هم بهت می دماینم آدرسش فقط ف.ی.ل.ت.ر هستش wibiya نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام ماژول ابزار سایت یا حق دانلودش کردم و نصبش هم کردم ولی چرا کار نمیکنه،افزونه ای دیگر سراغ ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. چنین ابزار هایی را به راحتی میشه با html , css و برای افکت دادن و زیبا کردن با js نوشت. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر