pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من قالب بسیار زیبای رمضان را دارم استفاده می کنم ولی یه مشکل دارم با اون و اون اینه که این قالب با ie (من 8 استفاده می کنم) مشکل داره . ببینید داخل خود بسته قالب css برای ie6 و ie7 هست و منم پلاگین ie8 رو نصب کردم ولی هنوز مشکل داره . الان با یک گزینه منو نصف سایت نمایش داده میشه و با گزینه دیگه کل سایت بدون مشکل دیده میشه . خواهشا راهنمایی کنید . آدرس سایت : http://iransportmassage.ir/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. برای رفع مشکلات قالب با IE باید کد های CSS اختصاصی نوشته شود. در صورت نیاز می توانید اطلاعات سایت خود(هاست) را برایم ارسال کنید تا مشکلاتش را حل کنم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز این قالب در خود جومینا موجود هست ، لطفا css ها رو درست کنید و اینجا آپ کنید تا استفاده کنم.ککمون از توجه شما برام مقدور نیست که اطلاعات هاست رو بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در بهمن 90 سلام من قالب بسیار زیبای رمضان را دارم استفاده می کنم ولی یه مشکل دارم با اون و اون اینه که این قالب با ie (من 8 استفاده می کنم) مشکل داره . ببینید داخل خود بسته قالب css برای ie6 و ie7 هست و منم پلاگین ie8 رو نصب کردم ولی هنوز مشکل داره . الان با یک گزینه منو نصف سایت نمایش داده میشه و با گزینه دیگه کل سایت بدون مشکل دیده میشه . خواهشا راهنمایی کنید . آدرس سایت : http://iransportmassage.ir/index.php سلام منظور سوالتون رو متوجه نمی شم لطفا بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز اگر کمی جستجو کرده باشید متوجه میشید راهنمایی دوستان همیشه برای رفع مشکل قالب با IE نوشتن CSS اختصاصی است پس پست تکراری نزنید اگر با نوشتن CSS آشنایی ندارین یا از دوستان کمک بگیرین یا از قالبی استفاده کنین که با IE مشکلی نداشته باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 استاد گرامی و دوست عزیز آقای keran4i اصلا سوال من رو خوندین؟من میگم خود قالب css جدا واسه ie6 و ie7 داره ولی بازم مشکل با ie پابرجاست . آقای افروزی عزیز الان این قالب با ie این مشکل رو داره که صفحه رو به صورت نصفه و نیمه نشان میده.تو منوی بالا وقتی رو بعضی گزینه ها کلیک کنید بعضی صفحه ها بدون عیب و کامل نشان داده می شود و بعضی صفحات نصفه نشون میده.چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. همونطور که من و دوستان گفتیم ، باید CSS نویسی شود. اگر خواستید اطلاعات سایتتان را بفرستید تا درستش کنم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر