ashkan_gorg 0 ارسال شده در بهمن 90 من به چه صورت میتونم متنی را که در قسمت مطالب یا k2 وجود دارد را در یک صفحه دیگر نمایش دهم(open new window) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. لطفا بیشتر توضیح دهید. شما از طریق منو می توانید این کارو انجام دهید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در بهمن 90 من نمیخوام از طریق منو این کار را انجام بدم میخوام یک قسمت جدید تو مطالب باز کنم و عنوان هر متن را زیر هم بنویسم و با کلیک روی آنها در صفحه جدید متنی را که از قبل در قسمت مطالب یا k2 نوشتم را در صفحه جدید باز کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام میخوام یک قسمت جدید تو مطالب باز کنم و عنوان هر متن را زیر هم بنویسم اینکار رو می خواین بصورت دستی انجام بدین؟ خب در هنگام گذاشتن لینک گزینه open new windows رو انتخاب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در بهمن 90 درسته از این طریق انجام میشه حالا به چه صورت آدرس متن مورد نظر در مطلب یا k2 را به چه صورت قرار بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 لینک مطالب منتشر شده توسط k2 رو باید بصورت دستی بردارید می تونید از ماژول آخرین مطالب k2 استفاده کنید بعد با پلاگین درج ماژول در مطلب اینکار رو انجام بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در بهمن 90 با تشکر این مشکل حل شده حالا به چه صورت باید زمانی که روی متن کلیک شده بگم تو صفحه جدید باز بشه مثل open new window نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز در مورد باز شدن لینک در صفحه جدید قبلا در انجمن بحث شده جستجو کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز در مورد باز شدن لینک در صفحه جدید قبلا در انجمن بحث شده جستجو کنید... من خیلی گشتم متاسفانه پیدا نکردم اگه لطف کنید بفرمائید ممنون میشم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر