هاشمی 12 ارسال شده در بهمن 90 با سلام میخواستم ببینم از دوستان کسی از ir-payamak پنل اس ام اس داره؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام سوالی داشته بشید بفرمایید جواب خواهیم داد. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در بهمن 90 با سلام سوالی داشته بشید بفرمایید جواب خواهیم داد. زندگیتان سپید ممنون یه ماژول برای whmcs هست داخل پنل هر چی میزنم دانلود نمیشه یا سیستم من خرابه یا لینک میخواستم ببینم کسی نداره یه جای دیگه آپلود کنه بهم بده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. میشه اسم ماژول و لینک دانلود و لینک آن مطلب را بدهید تا برسی کنیم؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در بهمن 90 سلام من همچین ماژولی ندیدم و توی پنلش هم امکان دانلود هیچ ماژولی نداره؟شما اینو کجا دیدید و چه کاربردی داره؟من هر چی لازم بوده سعی کردم جمع کنم ولی منظور شما رو دقیقا متوجه نمیشم.لطفا بیشتر توضیح بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. منظورتان را نفهمیدم. لطفا بیشتر توضیح دهید. مشکل شما چیست؟ چه کاری می خواهید انجام بدید؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daryagame 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من هم این ماژول رو میخوام آخرش به کجا رسیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام میشه به من همین صفحه ای که ماژول whmcs را گذشتند بدید؟ اخه من ندیدم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر