masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 من یه ماژولی میخوام که بشه جدیدترین ارسال های انجمن را درون ماژولی نمایش داد در صفحه اصلی به صورت اسکرولی باشه اگه موجود هست برای دانلود بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز قبلا در این باره بحث شده /. سرچ کنید زود تر به جواب میرسید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در بهمن 90 اونجوری که میگی ندیدم ولی مثل آخرین ارسال های انجمن نیوک تو همین فروم آموزشش هست من استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. برای نمایش آخرین پست های انجمن در سایت جوملایی از خبرخوان یا همون RSS استفاده کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام میتونید در موقعیت موردنظرتون در قالب یک iframe ایجاد کنید بعد rss ساییتون رو توش فراخوانی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در بهمن 90 سلام از این افزونه هم میتونید استفاده کنید برای نمایش اطلاعات مای بی بی در جوملا هست دانلود افزونه سایت اصلی افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 نیازی به افزونه نیست: در قسمت ادرس your site.com/rss ادرس خبر خوان سایت یا انجمن مورد نظر رو وارد کنید و کد رو در جای مناسب قرار بدید...:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 خب لکسوس جان این همون آی فریمه که من گفتم فقط آی فریم رو با کد جاوا فراخوانی کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر