masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 k2 رو که تو سایتم نصب کمیکنم سایتم کلا صفحه سفید میشود مشکل از چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام تو خود جوملا امکانی داره که ارورها رو نمایش بده (که خب من جاش رو بلد نیستم) ولی اگه به سرور دسترسی(یا از مدیر سرورتون بخواین) که توی php.ini این رو روشن کنه : display_errors و بعد ببینید چه اروری میده صفحتون و ارور رو بزارید تا بررسی بشه مشکل. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 اصلا سایتم هیچ گونه اروری نمی ده که کلا صفحه سفید میشه هیچ چیزی هم وجود نداره این اولین باریه که با همچین چیزی مواجه شدم! فقط همین سایته که دارم روش کار میکنم اینجوری هست اسمش سایتم که دانلودش کردم اینه zt_apogo هست لطفا بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. به فایل htaccess. بروید و کد زیرا وارد کنید: php_flag display_errors On بعد وارد سایتتان شوید هر اروری نمایش داد همین جا وارد کنید تا ببینیم مشکل چی هست. در ضمن برای نمایش k2 نیاز به نصب یک ماژول خاص روی هاست هست.(دقیقا اسمش یادم نیست) شما یک بار این کامپوننت را حذف و دوباره نصب کنید.(جداولش را هم در دیتابیس حذف کنید.) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aligoli 0 ارسال شده در بهمن 90 با مدیریت سرور تماس بگیر، مشکل از اونوره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر