ehsan_333 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به دوستان عزیز برای ایجاد شرکت طراحی وب نیاز به شریک دارم یعنی شراکت در سود و مخارج خودم دفتر داشتم و تنها کار می کردم ولی به این نتیجه رسیدم که یه دست صدا نداره و کار گروهی بهتر جواب می ده کسانی که مایل به همکاری هستند شرایط خود را از طریق پیام خصوصی اعلام نمایند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hc1supcenter 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام آخه اطلاعاتی که دادی ناقصه حتی نگفتی تو کدوم شهر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_333 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام آخه اطلاعاتی که دادی ناقصه حتی نگفتی تو کدوم شهر شهر تهران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام کار طراحی وب یعنی کار با اینترنت نیازی نیست شما حتما تو همون شهر باشی شما می تونی تو شهر خودت کار رو بگیری بعد با شریکت کارها رو تقسیم کنی یعنی هر کاری اون انجام داد بصورت درصدی با هم حساب کنید موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر