سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 یک قالب بسیار زیبا و سبک برای جوملا 1.5 ترجمه کردم که در 4 رنگ سبز ، آبی ، نارنجی و بنفش ارائه شده. امیدوارم از آن لذت ببرید سازگاری با : IE 8 ، اپرا و فایرفاکس دانلود قالب مترجم : سبحان سادات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 اسکرین شات : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cojiyan 0 ارسال شده در آذر 89 سلام ، لينك دانلود كار نميكند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 لطفا لینک دانلود رو اصلاح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 متاسفانه آقا سامان از 29.4 آنلاین نشدند و لینک های قرار گرفته بر روی سرور در صورت دانلود نشدن بعد از سه ماه حذف میشوند و من برای ایشان ایمیلی ارسال کرده ام تا اگر فایل ها رو دارند دوباره آپلود کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در خرداد 90 من این قالب رو میخوام لطفا لینک درست رو بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در خرداد 90 لینک دانلود از آپلود سنتر جومینا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13075345911.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر