rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان! من یه مشکلی دارم که هر کاری کردم نمیتونم درستش کنم!اونم اینه که لینک ادامه مطلب و نظرات ماله خبرا به underline اومده و وقتی موس رو روش میبریم هم فونتش و هم رنگش عوض میشه!میشه راهنمایی کنید که چهع جوری این رو ور دارم؟ ممنون میشم! سایتم http://www.perspolis-viva.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 چون نظراتتون فعاله باید css جی کامنتتون رو ویرایش کنید از این آدرس components/com_jcomments/tpl/default/style_rtl.css البته منظور از default همون پوسته جی کامنته که اکثرا به همین آدرس هستش. برای نظرات .comments-link رو باید ویرایش کنید و برای ادامه مطلب .readmore-link موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز این جایی که ادرس دادید رفتم!اما انگار اشتباه کردید!چون اصلا جایی نیست که بشه ویرایش کرد!من میخوام فقط اون خط زیر ادامه مطلب و نظرات از بین بره!همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 مگه از جی کامنت استفاده نمی کنید؟؟؟ شما باید از طریق cpanel هاستتون به آدرس public_html/components/com_jcomments/tpl/default/style_rtl.css برید. و فایل style_rtl.css رو باز و ویرایش کنید. اونهایی هم که بعدش دادم کلاس های اون css هستند که باید ویرایش بشن مثلا نوشته .comments-link {background: url(images/as.png) no-repeat top right;color:#dddddd;} که شما باید تغییرش بدی. تو انجمن سرچ کنی در مورد این ویرایش ها قبلا بحث شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز! من فقط میخوام اون خط underline زیر نطرات و ادامه مطلب از بین بره!نمیخوام که چیزی رو تغییر بدماقای فرحزادیان عزیز و اقای شمسی! کسی نمیتونه کمک من کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 بابا به خدا 3 روزه کله قالب رو زیر و رو کردم اما پیدا نکردم!اینجا هم که ماشالله کسی جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز! من فقط میخوام اون خط underline زیر نطرات و ادامه مطلب از بین بره!نمیخوام که چیزی رو تغییر بدم با سلام رضا جان خب همین برداشتن آندرلاین هم خودش یه نوع تغییره دیگه :shy: شما ابتدا به مسیر زیر بروید : templates/untitled/css/template.css در خط 1105 کد زیر قرار دارد a:link { color: #CC0000; font-family: Tahoma, Helvetica, Sans-Serif; text-decoration: underline; } حالا کد بالا را به شکل زیر تغییر بده a:link { color: #CC0000; font-family: Tahoma, Helvetica, Sans-Serif; text-decoration: none; } با انجام این کار کلیه آندرلاینهای قالبت حذف خواهند شد سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 احسنت داداشه گلم!اما حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وقتی موس رو میبرم روی ادامه مطلب یا نظرات هم فونتش کوچولو میشه هم رنگش عوض میشه!میشه اینم راهنماییم کنی؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خواهش میکنم قابلی نداشت وقتی موس رو میبرم روی ادامه مطلب یا نظرات هم فونتش کوچولو میشه هم رنگش عوض میشه برای این مورد هم باز به مسیر زیر بروید : templates/untitled/css/template.css در خط 1121 کد زیر قرار دارد a:hover, a:hover { color: #CDA71D; font-family: Arial,Helvetica,Sans-Serif; text-decoration: none; } حالا کد زیر را جایگزین کد بالا کنید a:hover, a:hover { color: #FF0000; font-family: Tahoma,Helvetica,Sans-Serif; text-decoration: none; font-weight: bold; font-size: 12px; } تو کد بالا اگه خواستی میتونی رنگ و سایر عناصر را تغییر بدی ، ولی من با توجه به محتوای سایتت رنگ قرمز رو انتخاب کردم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 داداش نشد!اینو انگاری اشتباه کردی!هیچ تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام مجدد شرمنده ، بله من شماره خط را ظاهرا" اشتباه گفتم کد را در خط 1123 تغییر دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر