asrezaman 2 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بنده از قالب Callie Rush در جوملا 2.5 استفاده میکنم همون طور که در توضیحات ایت فالب اومد ایت قالب قابلیت RTL را داراست ولی بنده هر کاری کردن نتونستن سایتم رو RTL کنم کسی هست منو راهنمایی کنه لینک دمو قالب http://www.shape5.com/product_details/club_templates/callie_rush_-_august_2011_joomla_club_template.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
radrayan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام بنده از قالب Callie Rush در جوملا 2.5 استفاده میکنم همون طور که در توضیحات ایت فالب اومد ایت قالب قابلیت RTL را داراست ولی بنده هر کاری کردن نتونستن سایتم رو RTL کنم کسی هست منو راهنمایی کنه لینک دمو قالب http://www.shape5.com/product_details/club_templates/callie_rush_-_august_2011_joomla_club_template.html با سلام من هم همین مشکل دوستمون رو دارم کسی از دوستان میتونه کمک کنه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما باید در تنظیمات قالب قابلیت RTL را فعال کنید. ولی بعد از فعال سازی هم نیاز به بهینه سازی برای زبان فارسی دارد. در صورت نیاز پ خ بدید تا برایتان انجام دهم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianradads 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 منم همین مشکل رو دارم اگه آموزشی خاصی هست برای این کار لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. ببنید دوستان ، دوستمان هم همین مشکل را داشتم. این قالب در فایل php اش ، rtl را فراخوانی نکرده است. شما باید rtl را در php فراخوانی کنید تا درست شود. من هم برای دوستمان همین کار را کردم و مشکلش حل شد. برای این کار کافی است که در فایل index.php و در تگ head، کد زیرا اضافه کنید. <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <?php endif; ?> یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianradads 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 من قالبم rtl میشه ------------------- زبان فارسی رو توی پوشه های خودش کپی میکنم اما تو مدیریت تو قسمت زبان فقط اگلیسی دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز در جوملا مخصوصا نسخه 2.5 نباید کپی کنید!! بلکه باید نصبش کنید!! شما بسته ی زبان فارسی را از لینک زیر دریافت کنید و روی سایت نصب کنید. سپس در مدیریت زبان ها روی پیش فرض بگذارید. لینک یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر