ramtin535 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام مشکلی که فرم داره اینه که فایل رو attach می کنه ولی ارسال نمیکنه فایل های attach شده در یکه پوشه اضافه میشه public_html/components/com_rsform/uploads/ ولی ارسال نمیشه در قسمت attach file to هم تنظیمات user email admin email additional email به صورت پیش فرض هست ولی باز این مشکل وجود داره ممنون میشم از دوستانی که در این زمینه تخصص دارن راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 به کجا ارسال نمیشه؟ اگه منظورتون به کاربر هست باید تگشو تو تنظیمات دریافت ایمیل کاربر و مدیر قرار بدین. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در بهمن 90 به کجا ارسال نمیشه؟ اگه منظورتون به کاربر هست باید تگشو تو تنظیمات دریافت ایمیل کاربر و مدیر قرار بدین. موفق باشید فرم به صورتی تنظیم شده که وقتی ارسال میشه برای کاربر و پشتیبانی فرستاده بشه فرم ارسال میشود ولی فایل attach خیر در صورتی که فایل attach شده در پوشه تعریف شده اضافه میشود http://www.malaysiagato.com/en/reservation.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 من به آدرس بالا رفتم، ولی نتونستم فرم رو ارسال کنم.شاید دلیلش اینه که این چند روزه به خاطر سرور اینترنتم بعضی از سایت ها رو بهم اجازه ورود نمیده. ضمنا یادمه موقع ساخت فرم چند جا باید امکان فرستادن رو فعال می کردیم، مثلا تو قسمت "فیلد های فرم" که داری عناصر فرمت رو میچینی توی تنظیمات ارسال به کاربر رو فعال کنید مث شکل زیر یا با توی تنظیمات فرم از تب ایمیل کاربران باید فایل ضمیمه فعال باشه مثل کادر سبز رنگ شکل زیر مشکلی بود بفرمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در بهمن 90 من به آدرس بالا رفتم، ولی نتونستم فرم رو ارسال کنم.شاید دلیلش اینه که این چند روزه به خاطر سرور اینترنتم بعضی از سایت ها رو بهم اجازه ورود نمیده. ضمنا یادمه موقع ساخت فرم چند جا باید امکان فرستادن رو فعال می کردیم، مثلا تو قسمت "فیلد های فرم" که داری عناصر فرمت رو میچینی توی تنظیمات ارسال به کاربر رو فعال کنید مث شکل زیر یا با توی تنظیمات فرم از تب ایمیل کاربران باید فایل ضمیمه فعال باشه مثل کادر سبز رنگ شکل زیر مشکلی بود بفرمایید موفق باشید فرم در عکس اول قسمت آخر ضمیمه فایل کاربر و ضمیمه فایل مدیر رو نداره در عکس دومی حق با شما بود تنظیم نشده بود ولی باز هم کار نمیکنه وفایل فرستاده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 عکسی که من گرفتم هم مربوط به rsform pro میشه، شاید نسخه rsform pro تون قدیمی باشه. دنبال یه افزونه به روز تر باشید. یا بخرید یا تو نت سرچ کنید ازسایت های وارز نسخه بهتر رو دانلود کنید، متاسفانه طبق قوانین نمیتونم بهتون لینک افزونه یا سایت وارز بدم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin535 3 ارسال شده در بهمن 90 عکسی که من گرفتم هم مربوط به rsform pro میشه، شاید نسخه rsform pro تون قدیمی باشه. دنبال یه افزونه به روز تر باشید. یا بخرید یا تو نت سرچ کنید ازسایت های وارز نسخه بهتر رو دانلود کنید، متاسفانه طبق قوانین نمیتونم بهتون لینک افزونه یا سایت وارز بدم. موفق باشید بنده از نسخه 1.4 استفاده میکنم در صورتی که نسخه افزونه شما 1.3 هست با این تفاصیر اگر مشکل از نسخه برنامه باشه برای جابجایی ونصب ورژن مورد نظر شما چون فرم از فیلدهای زیادی تشکیل شده و همین طور برای خروجی کد نویسی شده میخوام بدونم اگه من اینو پاک کنم ولی قبلش خروجی بگیرم میتونم اینو توی اون ورژن بازگردانی کنم یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 اول یه پشتیبان از همین فرم فعلی با ارسال هاش بگیرین. من تست نکردم ولی دو تا راه بهتون پیشنهاد میدم. 1- توی لوکال ورژن 1.3.0 رو نصب کنید و فرمی رو که پشتیبان گرفتین بازگردانی کنید(احتمالا بازگردانی میشه و مشکلی نباشه) اگه مشکلی نداشت تغییراتتون رو اعمال کنید و بعد منتقلش کنید روی هاستتون که البته قبلش باید ورژن 1.3.0 رو نصب کرده باشین 2- افزونه رو از جوملاتون پاک کنید و این کار روی هاستتون انجام بدین. اگه احیانا مشکلی پیش اومد می تونید همون افزونه ی خودتون رو نصب کنید و فرمتون رو باز گردانی کنید.(این روش نسبت به روش اولی ریسکش بالاتره) یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز مشکل شما از اینجا هست که خروجی ایمیل شما کد نویسی شده ولی شما بعد از کد نویسی فیلد آپلود اضافه کردید که در کد نویسی ایمیل شما این فیلد اضافه نشده است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phoenix 1 ارسال شده در اسفند 91 دوست عزیز مشکل شما از اینجا هست که خروجی ایمیل شما کد نویسی شده ولی شما بعد از کد نویسی فیلد آپلود اضافه کردید که در کد نویسی ایمیل شما این فیلد اضافه نشده است موفق باشید با سلام، در ادامه مباحث این صفحه یه سوال داشتم: من یه فرم با کامپوننتrsformساختم و کاربر میتونه یک فایل آپلود کنه ، این فایل ارسالی از کاربر به سایت یک عکس هست، مشکلم اینه که الان ایمیل ارسالی به کاربرشامل آدرس عکس هست و با کلیک روی این آدرس،پنجره جدیدی باز میشه که کاربر میتونه عکس رو دانلود کنه.اما من میخوام این عکس مستقیما داخل همون صفحه ایمیل نشون داده بشه که با ارسال ایمیل برای اون شخص با دیدن عکسی که خودش ارسال کرده،لذت ببره(مثل ایمیلای تبلیغاتی). ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر