golbazi 31 ارسال شده در بهمن 90 با سلام اسلاید شو بکار رفته در بالای این سایت رو میخوام هرکی میدونه راهنمایی کنه چون هم لود سریع داره میخوام ازش استفاده کنم اسلاید شو تشکر و سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ninja 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام اسلاید شو مورد نظر شما توسط تکنولوژی jQuery ساخته شده ! شاد و سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در بهمن 90 با هر تکنولوژی هست ماژول مربوط به اون رو می خواستم تشکر راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ninja 0 ارسال شده در بهمن 90 ماژول های زیادی برای اینکار وجود دارن مثل : Coinslider, RS-Catchy و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 با nivo slider هم میتونید درستش کنید. امکاناتش خیلی زیاده ... ------------- پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در بهمن 90 با nivo slider هم میتونید درستش کنید. امکاناتش خیلی زیاده ... ------------- پیروز باشید بله در حال حاضر از همین اسلاید شو استفاده می کنم اما سرعت بارگزاری پایینی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 اگه ممکن هستش آدرس سایتتون رو بدید تا یه نگاهی بندازم بهش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در بهمن 90 لینکش هست تو اولین پست تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 من این سایت رو چک کردم : http://golbazi.ir/ خب یه سری کارها میتونید بکنید. عکس های اسلایدر و قالب رو با این ها عوض کنید : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13288908881.zip حجم اینا از قبلی ها 71.4 کیلوبایت کمتر هستش یه بک آپ از htaccess خودتون بگیرید و این دستورات رو آخر htaccess قبلی خودتون بزنید : SetOutputFilter DEFLATE ExpiresActive On ExpiresDefault "access plus 1 seconds" ExpiresByType image/x-icon "access plus 2592000 seconds" ExpiresByType image/jpeg "access plus 2592000 seconds" ExpiresByType image/png "access plus 2592000 seconds" ExpiresByType image/gif "access plus 2592000 seconds" ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 2592000 seconds" ExpiresByType text/css "access plus 604800 seconds" ExpiresByType text/javascript "access plus 216000 seconds" ExpiresByType application/javascript "access plus 216000 seconds" ExpiresByType application/x-javascript "access plus 216000 seconds" ExpiresByType text/html "access plus 600 seconds" ExpiresByType application/xhtml+xml "access plus 600 seconds" Header set Cache-Control "max-age=2592000, public" Header set Cache-Control "max-age=604800, public" Header set Cache-Control "max-age=600, private, must-revalidate" Header unset ETag FileETag None Header unset Last-Modified این کارها رو کردید خبر بدید یه بار دیگه چک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در بهمن 90 ممنون این کد ها رو در یک سایت دیگه هم میتونم استفاده کنم برای بالا بردن سرعت بارگزاری اسلاید شو؟ در اون سایت از اسلاید شو nivo slider استفاده شده همه تصاویر هم حجمشو کاهش دادم با فتوشاپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام کدها ربطی با سایت نداره.یه سری تنظیمات پیشفرض هستش . که خب البته تو هر سایتی باید متفاوت باشه این تنظیمات.من یه چیز میانگین رو گرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در بهمن 90 لطف کنید این سایت رو هم یه چک کنید مشکلاتش رو بگید تشکر اینم اسلاید شو که میگفتم دیر بارگزاری میشه سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر