mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من دارم از قالب ایران 2 خلیلان استفاده میکنم که از مدیریت جوملا میشه یکی از چهار رنگ آبی یا قرمز یا قهوه ای یا سبز را برای آن انتخاب کرد . رنگ پیش فرض آبی هست. ----------------------------------- با توجه به تعداد رنگها 4 تا لوگو داره که هرکدام در پوشه مربوط به خود و در زیر مجموعه پوشه ایمیج در تمپلیت قرار دارند. پوشه اصلی همان پوشه پیشفرض با لوگوی آبی رنگ هست. ---------------------------------- من با تغییر عکس لوگو به عکس دلخواه خودم لوگوی همه رنگها به غیر پیش فرض رو تغییر دادم. مشکل من اینجاست که نمیدونم چرا با اینکه لوگوی پیش فرض (آبی رنگ) مثل بقیه تغییر دادم اما باز همان لوگوی پیش فرض نشان داده میشود.؟ کلا من لوگوی پیش فرض را پاک کردم و یکی دیگه جایگزین کردم با این وجود نمیدونم لوگوی پیش فرض رو داره از کجا میاره.!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------- آدرس سایت iranop.ir لوگوی مربوطه رو در صفحه اول سایت گذاشتم که بهتر متوجه بشید. ------------------------------- البته اینم بگم که قبل از نصب جوملا من همه لوگو ها رو در فایل نصبی تغییر دادم و همه چیز درست و خوب بود و لی بخاطر اشتباه خودم سایت بعد از یک ماه خراب شد و من فایل بک آپ سایت رو در هاست به صورت دستس اکستراکت کردم و بعد از این کار لوگوی پیش فرضی رو که من گذاشته بودم بهم نشون نمیده.!!!!!!!!!!!!!11 ----------------------------- منتظر پاسخ سبز دوستان هستم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام منظورتون از لوگوی ابی کدوم قسمته؟ هیدر قالب رو میگید؟ به نظر میاد در هنگام ویرایش قالب اشتباهاتی داشتید چون بعضی جاها ناقصه منظورم کادر نصفه پایین منوهای سمت چپه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 منظورم بالا سمت راست همون جا که نوشته (قالب سازمانی ایران نسخه 2 ) و نوشته ( قالب جوملا - خلیلان رسانه اسفند 89) >> کل این نوشته ها در یک عکس به نام logo.png هستن ------------- من فقط به همین عکس در قالب دست زدم و به جای دیگه دست نزدم. ( سایت هنوز که کامل نشده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 شما باید کش مرورگرتون رو پاک کنید چون الان این لوگو به جای لوگوی پیش فرض قرار گرفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در بهمن 90 تشکر آقای دفاعی شما درست گفتید (با یه مرورگر دیگه چک کردم درست بود). -------------- اما کش مرورگر فایرفاکس نسخه 10 کجای تنظیماتشه.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 برید به option-->advanced-->network بعد روی clear now کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر