محسن شهبازی 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان شرمنده من یک سوال دارم که خیلی سطحی هستش اما مجبورم بپرسم چون راه حل جواب نمیده. من میخوام تو مطلبم یک بک گراند بزارم و مطالبم رو توش بنویسم اما هرکاری میکنم تگهای اچ تی ام الم رو ادیتور بر میداره. فکر میکنم من تگهارو اشتباه مینویسم میشه کمکم کنید ؟؟؟ :s:s:s :1::1::1::1::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان شرمنده من یک سوال دارم که خیلی سطحی هستش اما مجبورم بپرسم چون راه حل جواب نمیده. من میخوام تو مطلبم یک بک گراند بزارم و مطالبم رو توش بنویسم اما هرکاری میکنم تگهای اچ تی ام الم رو ادیتور بر میداره. فکر میکنم من تگهارو اشتباه مینویسم میشه کمکم کنید ؟؟؟ :s:s:s :1::1::1::1::1: سلام دوست عزیز تو کل پست هاتون میخواین اعمال بشه یا در چند پست مشخص ؟ ------ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام اگه می خواین بک گراند یک رنگ باشه می تونید از پلاگین تزئین مطلب که در جومینا منتشر شده استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر